Pet glavnih pravila veze bez obaveza

Za dosta ljudi, ideja o seksu bez obaveza ili vezi prijatelja sa benefitima, predstavljaju san oslobođen normi standardnih parova...

Šta može biti bolje od eksperimentisanja i zabavljanja u seksualnim okvirima, u vezi bez obaveza i bez briga oko vezivanja i posvećivanja.

Međutim, u ovoj igri nekada stvari mogu brzo iskočiti iz koloseka i ne moraju uvek biti zabava i igranje, stoga postoji nekoliko pravila koje je potrebno zapamtiti kako bi se osigurala seksualna veza bez obaveza. Potrebno je razmišljati o održavanju i negovanju genitalija na pravi način, osigurati da se ne oslanjate ili previše zalepite za svoju partnerku i najvažnije, trebalo u svakom trenutku održavati stvari bezbednim.

Pre nego što krenemo sa pet ključnih pravila u odnosu prijatelja sa benfitima, potrebno je ukloniti sve formalnosti sa vašeg puta. Za sve one kojima je ovo nešto novo u životu i žele da pokušaju po prvi put, postoji nešto što je potrebno znati pre samog upuštanja u avanturu.

Šta je neobavezni seks?

Šta je to što mi zamišljamo kada govorimo o seksu bez obaveza ili vezi prijatelja sa benefitima? Ovo je potpuno jasna forma, u kojoj ovakve šeme najčešće omogućuju seks između parova u određenom prijateljskom odnosu, u kome je romantična strana potpuno odsutna. Ideja ovog koncepta zasniva se na seksualnoj vezi bez ikakvog emotivnog vezivanja ili privrženosti.

Kako nastaju prijatelji sa benefitima

Namerni neobavezni seks sa dragom ženskom osobom može biti veoma komplikovan, stoga se ne savetuje da jednostavno priđete svojoj najboljoj drugarici i upitate je da li želi da spava sa vama. Na nesreću, previše toga je uključeno u čitavu igru, tako da je nemoguće dati lak odgovor kada se radi o tome na koji način uspostaviti seksualni odnos bez obaveza. Saveti stručnjaka doduše, glase da je potrebno igrati sigurno, opipati stvari i videti da li se one organski razvijaju sa prijateljicom ili koleginicom, što ujedno predstavlja najbolju polaznu tačku.

Sa pokrivenim osnovama, vreme je da razmotrite i uspostavite glavna pravila. Upuštanje u vezu bez obaveza bez razmišljanja o osnovnim pravilama koje morate imati može tokom vremena dovesti do određenih problema. Kako bi se izbegla drama i osiguralo da ste vi i vaša buduća drugarica za igru na istim talasnim dužinama, u galeriji otkrivamo pet pravila koje je potrebno razmotriti pre i tokom vaše veze prijatelja sa benefitima.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group