Žene otkrivaju nevaljale stvari koje žele da im radimo

Ponekad vole da igraju „prljavu“ igru...

Ako ste mislili da žene uvek vole fine i dobre momke, onda ste se grdno prevarili. S vremena na vreme, one žele malo „drugačije“ stvari koje će ih dodatno uzbuditi u krevetu. Kao većina stvari i seks vremenom može da dosadi posebno ako posedujete već ustaljenu rutinu koja obuhvata početak, sredinu i kraj akcije, zbog toga je vrlo važno da ponekad začinite vašu ljubavnu atmosferu.

Iako žene najčešće vole da se igraju uloga ili da testiraju različite seksualne poze, one ponekad vole da pokažu i svoju nastranu stranu.

Predstavljamo vam najpopularnije nastrane stvari koje žene vole da rade u krevetu:

1. Psovanje

Nemojte da se čudite ako odjednom tokom odnosa čujete vašu lepšu polovinu da psuje kao kočijaš. To je sasvim normalna reakcija i veliki broj devojaka priznaje da psovanje tokom seksa dodatno uzbuđuje situaciju.

2. Grebanje

Ako vaša partnerka ima dugačke nokte onda se pazite, jer devojke obožavaju da grebu. Nismo baš sigurni zbog čega devojke vole da grebu i da ostavljaju tragove na muškarcima, jer mi to baš i ne radimo, ali znamo da ih to poprilično uzbuđuje.

3. Šamaranje po „obrazu“

Sad dolazimo do ozbiljnijih stvari. Žene vole da ih muškarci udaraju po obrazu. Ponekad je upitanju obraz lica, a ponekad žele da im se zacrveni i drugi obraz. Da, govorimo o zadnjici. Opet nismo sigurni zašto, ali veliki broj žena traži od svojih partnera da ih udaraju po zadnjici. One kažu da je ovaj osećaj vrlo prijatan i da pojačava seksualnu želju i užitak.

4. Igranje sa hranom

Ako do sada nikada niste iskoristili šlag sa vašom partnerkom, onda ne znate šta propuštate. Žene obožavaju da svoju seksualnu igru zaslade tako što će dodati komadiće voća, šlag ili čokoladni preliv u igru.

5. Davljenje

Ovo se nekima može učiniti malo ekstremnim, ali zapravo nije. Veliki broj žena priznao je da vole kada ih muškarac blago davi za vrat. Ovaj trenutni gubitak vazduha dovodi do osećaja sličnog kao kada žena doživljava orgazam, što je jedan od razloga zbog kojih im se ovo sviđa. Drugi razlog je to što žene vole da vide jakog i snažnog  muškarca koji je dominantan u krevetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group