Diesel jesenja kolekcija za moderne buntovnike

Diesel jesenja kolekcija za moderne buntovnike

Trendovi se konstantno menjaju, onako tipično, sezonski, izazivaju nas i bude naše emocije u skladu sa godišnjim dobom...

Hm, da li to mora biti slučaj i ove jeseni? Naravno da ne. Naročito uz pažljivo odabrane komade iz najnovije Diesel kolekcije, koja je u potpunosti spremna da isprati ćudljivu narav ovog godišnjeg doba i temperaturne razlike. Bilo da spadate u „Rainy man“ grupu, koji uživaju u kišnim danima, ili ste od onih koji će u predstojećim mesecima tražiti i najmanje zrake sunca, savet vodećih modnih stručnjaka glasi: klonite se klasičnog i neutralnog.

Budite svoji !

Ili se bar potrudite da sve klasične komade odeće ponesete na inovativan i originalan način! Poput starog dobrog teksasa koji, zahvaljujući dobro poznatom italijanskom brendu, i ove godine dolazi u najrazličitijim nijansama i sa efektnom grafikom koja dodatno naglašava urbani stil. Fokus nove muške Diesel kolekcije je na moćnim porukama koje su odraz individualnosti i čvrstog karaktera, a možete ih pronaći kako u smelim kombinacijama boja jakni i majica, tako i u legendarnom džinsu, koji je ovog puta modernizovan svetlim pranjima i različitim krojevima.

Ako ste konformisti...

Nešto slično rezervisano je i za sve pripadnike jačeg pola koji iznad svega cene komociju, praktičnost i funkcionalnost, tako da je Diesel za njih pripremio i oversized jakne, standardne dukseve sa kapuljačom u print varijanti, ali i mnogobrojne modne dodatke poput ranaca, maskirnih novčanika i narukvica.

Još od 1978. godine, Diesel je poznat po svojoj inovativnosti i danas se percipira kao svetski premium casual wear koji ide ispred vremena, zato budite sigurni da nećete pogrešiti ako se ove sezone opredelite za unikatne komade odeće koja će savršeno ispratiti vaš tempo u svakoj prilici, i omogućiti vam da ostanete svoji i u nastupajućim prohladnim danima... Živite ispred vremena!

Diesel kolekcija je dostupna u sledećim prodajnim objektima: Shopping centar Ušće, Galerija, Promenada u Novom Sadu, Fashion&Friends radnje, kao i na online shop-u fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.