Pet sportskih brendova za atletski stil

Bez obzira na to gde se nalazite i šta na sebi imate, najvažnije je da vam bude udobno...

Kada se radi o izboru vaše garderobe, komfor bi trebao da predstavlja primat i nikada ne biste trebali da birate između dobrog izgleda i osećaja komocije.

Ta ideja se bazira iza svega pa i atletskog stila, koji kombinuje sve kvalitete sportske garderobe i obuće koja omogućuje telu da diše, sa standardnim komadima, kreirajući ultimativnu mešavinu komfora i stila. Ovakva garderoba pruža vam mogućnost da izbegnete napuštanje komforne zone, bilo da se nalazite u teretani ili u kafani sa prijateljima.

Ovih pet brendova poznato je po kreiranju garderobe koja ne žrtvuje funkcionalnost ili modni trend radi jednostavnosti i čiste komfornosti.

1. Adidas

Adidas na neki način definiše novu generaciju atletskog stila. Postoji razlog zašto se garderoba ove kompanije prodaje kao vrući kolači. Ovaj brend ekspertno kombinuje kvalitet i stil kako bi kreirao moderne, popularne komade koji poseduju lagan prelaz iz dnevne odeće u noćnu, uz samo nekoliko malih zahvata.

2. Nike

Baš kao i Adidas, Nike predstavlja definiciju geralicijskog sitla. Kao brend koji ne voli da bude sputavan, Nike poseduje repertoar koji uključuje sve, od šortseva i majica do patika i čarapa. Nije bitno šta je, ukoliko je Nike, znamo da je kvalitet zagarantovam.

3. Outdoor Voices

Poznat po svetlim bojama i šik stilu, brend Outdoor Voices proizvodi garderobu koju verovatno ne biste poželeli da skidate. Ovo ime se ističe na najbolji mogući način, a sva njegova garderoba zapravo je kreirana sa vašim aktivnostima i telom na umu.

4. Public Rec

Public Rec kreira garderobu u kojoj praktično možete živeti. Ukoliko želite da krojenu majicu dugih rukava uparite sa šortsom za koji znate da će biti mekan i prozračan bez traljavog izgleda, kompanija Public Rec poseduje sve što vam je potrebno.

5. Topman

Ukoliko ste i dalje više orijentisani ka modi nego funkcionalnosti, Topman predstavlja moderan i popularan brend koji i dalje neguje korisnost i kvalitet. On takođe, neće orobiti vaš budžet, što je uvek dodatni bonus.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group