Uvek spreman za akciju - Reebok Nano X2

Reebok nano

Uvek spreman za akciju

Reebok logo Reebok logo

Uvek spreman za akciju

Kada se trudite da živite život punim plućima 24/7, teško je pronaći pravi balans između poslovnih i privatnih obaveza. Naročito što vam preostaje jako malo slobodnog vremena za stvari koje najviše volite...

 

Ako bih morao da izdvojim jednu pozitivnu stvar koja me maksimalno ispunjava, trčanje bi sigurno zauzelo prvo mesto. I zaista, sport je oduvek bio sastavni deo moje svakodnevnice, a duboko verujem da ništa ne može zameniti to iskustvo koje doživim trčeći kroz prirodu, posebno na proleće, kada se sve budi i deluje optimistično i obećavajuće.

Reebok nano Reebok nano
Reebok nano Reebok nano

Trčanje nije samo stvar kondicije, to je životna filozofija koja me forsira da se pokrenem, udahnem svež vazduh, istražujem svet oko sebe i pobegnem od monotonije. Svakim novim korakom život postaje uzbudljiviji i intenzivniji, i zbog toga mi je veoma bitno da te korake pravim u udobnoj obući. Kao što očekujem da mi je poslovna garderoba komforna i sa stilom, jako sam zahtevan i u odabiru sportske varijante. Upravo iz ovih razloga, čak i dok trčim, trudim se da budem „na nivou zadatka“, jer život je uvek nepredvidiv. Nikad se ne zna koga ću sresti ili gde ću završiti svoju trku. Zato za sebe biram klasiku koja me nikada neće izneveriti i koja će, nezavisno od vremenskih uslova, uvek položiti test izdržljivosti i praktičnosti.

 

Ovog proleća moj izbor je Reebok Nano X2, najnoviji model patika koje u sebi objedinjuju sportski duh i svakodnevnu opuštenost.

reebok nano
Reebok nano Reebok nano

U pitanju su patike koje nimalo ne mare za moju listu aktivnosti, iz prostog razloga što su spremne za sve izazove koji mi se dešavaju tokom dana. Od jutarnjeg treninga, do razonode sa decom, opuštene večere sa suprugom ili izlaska sa prijateljima, Nano X2 savršeno prati svaku moje odevnu kombinaciju, pružajući mi osećaj sigurnosti. Kako i ne bi, kada je ovaj model patika osmišljen tako da omogući najveću prilagodljivost napornim treninzima, a da istovremeno pruži i jedan sasvim novi dizajn, koji se savršeno uklapa u svaki autfit.

Reebok nano Reebok nano

U pitanju su patike koje nimalo ne mare za moju listu aktivnosti, iz prostog razloga što su spremne za sve izazove koji mi se dešavaju tokom dana. Od jutarnjeg treninga, do razonode sa decom, opuštene večere sa suprugom ili izlaska sa prijateljima, Nano X2 savršeno prati svaku moje odevnu kombinaciju, pružajući mi osećaj sigurnosti. Kako i ne bi, kada je ovaj model patika osmišljen tako da omogući najveću prilagodljivost napornim treninzima, a da istovremeno pruži i jedan sasvim novi dizajn, koji se savršeno uklapa u svaki autfit. Zahvaljujući svom prozračnom i izdržljivom FlexWeave pletenom gornjem delu, stopalima pruža poboljšanu zaštitu, dok tanja i definisanija postavka za petu pomaže u povećanju stabilnosti. U sastavu ove nove Nano kolekcije implementirana je i Floatride energetska pena, kao inovacija koja me je dodatno obradovala, jer obezbeđuje dodatnu potporu u prednjem delu stopala, radi udobnosti i podrške.

Zahvaljujući svom prozračnom i izdržljivom FlexWeave pletenom gornjem delu, stopalima pruža poboljšanu zaštitu, dok tanja i definisanija postavka za petu pomaže u povećanju stabilnosti. U sastavu ove nove Nano kolekcije implementirana je i Floatride energetska pena, kao inovacija koja me je dodatno obradovala, jer obezbeđuje dodatnu potporu u prednjem delu stopala, radi udobnosti i podrške.

Reebok nano Reebok nano

Možda zvuči kao fraza, ali svaka, pa i najmanja aktivnost, za mene je oduvek bila odlika jakih osoba, onih koji pred sobom imaju jasno zacrtan cilj i koji su na tom putu spremni da pruže svoj maksimum. Iako nisam bio profesionalac okićen zlatnim medaljama, u sebi sam uvek imao taj pobednički duh koji me je konstantno stimulisao da idem korak dalje.

Reebok nano
Reebok nano

Ukoliko i vi osećate da je vreme da se pokrenete nakon duge iscrpljujuće zime i da dopunite svoje „baterije“ prolećnom energijom, savetujem vam da ispratite moj primer i da prvo krenete malim koracima ka ispunjenju svog zadatka. Naravno, sve će ići mnogo lakše kada obujete Reebok Nano X2, jer ćete dobiti mnogo više elana i motivacije. Upornost se isplati, zato ovog aprila hrabro istrčite svoju trku i stićićete do zacrtanog cilja!

 

Svoj model možete nabaviti u Sport Vision i Intersport radnjama i njihovim online šopovima. Saznajte više na Reebok.com/Nano.