Huawei Watch GT 2 Pro uvek spreman za akciju!

 

Priprema, pozor, start! Ako ste osoba koju pokreće adrenalin i avanturista neukrotivog duha, onda je ovaj pametni časovnik vaš savršeni pratilac...

Svi mi koji volimo brzi život ispunjen adrenalinom, konstantno smo u potrazi za opremom koja će pomoći u našim pohodima i omogućiti nam da što lakše prevaziđemo prepreke. Svakodnevni problemi nas teraju da tražimo savršenog saputnika koji nam pomaže da savladamo nesavladivo i suočimo se sa svim izazovima koji su pred nama.

U stalnoj borbi sa gradskim gužvama, napornim poslovima, e-mailovima, telefonskim pozivima i nedostatku vremena, uglavnom uspevamo da “ne padnemo pod pritiskom”, ali čim se suočimo sa prirodom, shvatamo koliko smo mali, nemoćni i prolazni. Moderna tehnologija možda svakog dana napreduje i čini da pametni uređaji budu brži i moćniji, ali većina njih je jako osetljiva i ne može ispratiti ritam muškarca sa sportskim navikama, koji je naklonjen aktivnostima u prirodi. Na moje iznenađenje, nedavno sam otkrio sat koji se pokazao pravim „snagatorom“ za sve situacije - novi Huawei Watch GT 2 Pro.

huawei

Uputio sam se u obilazak naše zemlje koja je bogata prirodnim lepotama, sa ciljem da istražim divlje predele Tare i vodopad Vrelo. Ruta koju sam isplanirao zahtevala je veliku fizičku spremu, planinarenje kroz šumovite zone, savladavanje rečica, brzaka i potoka, a kao glavno oružje, sa sobom sam poneo svog pametnog prijatelja, GT 2 Pro, koji me nije izneverio.

Na prvi pogled, fascinirao me je njegov minimalistički dizajn koji jasno govori da se radi o veoma naprednom komadu tehnologije. Huawei se pobrinuo da kućište ovog časovnika napravi od izdržljvog titanijuma, a umesto običnog stakla korišćeno je safirno, koje je jako otporno na udarce i ogrebotine. Pri svakom padu ili lošem osloncu tokom avanture sat je ostao netaknut, tako da mogu potvrditi da je veoma izdržljiv. Huawei Watch GT 2 Pro je i vodootporan, što je naročito bitno u situacijama kada sam prelazio preko mokrog i vlažnog terena, čak i kada je duži vremenski period bio pod vodom.

Kompas i GPS navigacija je nešto što je stalno bilo uključeno i pomoglo mi je da pravilno držim pravac. Opcije poput pređene razdaljine i vremenske prognoze takođe je bilo od velike koristi, jer sam pratio koliki deo puta sam prešao i šta mogu da očekujem na dalje.

huawei
huawei
huawei
huawei
huawei
huawei
huawei
huawei
huawei
huawei
 

Huawei Watch GT 2 Pro je definitivno sat sa najviše funkcija i parametara koji sam ikada koristio. Na njemu sam mogao da ispratim svoj puls i količinu kiseonika u krvi, na osnovu čega sam određivao vreme za pauzu. Kad se zanesem u svojim akcijama, GT 2 Pro prepoznaje kada se moje telo previše umara i upozorava me da odmorim.

Jako bitna funkcija koja se pokazala korisnom, jeste javljanje na pozive porodici, prijateljima i kolegama bez prekidanja planinarenja, a da pritom nisam morao iz ranca da vadim skupoceni telefon i rizikujem da ga pokvasim ili polomim. Na strani kućišta se nalaze dva cirkularna prekidača koji služe za navigaciju kroz meni ovog kompleksnog sata, a jednostavnim prevlačenjem preko ekrana možete izabrati određene funkcije za tili čas. Bez obzira na to da li je sat bio mokar, prekriven prašinom ili blatom, radio je odlično, a senzori na poleđini kućišta pružali su najtačnije informacije i prilično interesantne statistike posle planinarskog pohoda.

huawei

Sat se odlično pokazao tokom ekspedicije, ali i kao otmeni aksesoar kada sam se vratio u grad. Veliki izbor različitih digitalnih i analognih brojčanika dozvoljava mi da potpuno unikatan izgled sata svaki dan uklapam uz novu odevnu kombinaciju i svoj stil. Može se upariti sa moblinim telefonom i jednostavno se ažurira za različite prilike.

Posle višednevnog druženja sa ovim pametnim satom, shvatio sam da poput kompleksnog računara sadrži mnoštvo instrumenata koji vam daje mogućnost da ga pretvorite u sve što vam zatreba.

huawei

Ako ste neko ko traži životnog saputnika koji će vas uvek pratiti u svakom pohodu, onda je Huawei Watch GT 2 Pro partner koji će verno stajati pored vas i koji će vam bez straha pružati podršku. Da ne bude zabune, ja imam svoju saputnicu koja me je pratila u ovoj avanturi i odmah po povratku nabavila GT 2 Pro i za sebe!