Pratite napredak dok vežbate i podstaknite svoju motivaciju

 
 

Pratite napredak dok vežbate i podstaknite
svoju motivaciju

Ukoliko ste od onih koji vole svoju rutinu vežbanja, pronašli su teretanu koja im najviše odgovara i želite da trenirate još više i bolje – motivaciju za nove rezultate možete pronaći upravo u praćenju svog napretka. U tome će vam pomoći elegantni pametni sat Huawei Watch 3 Pro, koji vam nudi više od 100 režima vežbanja. Iz dana u dan uočićete da postižete više: pravite dodatne korake, trčite koji kilometer dalje, plivate pola sata duže... Bez obzira koji režim vežbanja odaberete dobićete jasan prikaz i nedvosmislen uvid u napredak koji ostvarujete. Sve podatke možete evidentirati pomoću Huawei Health aplikacije i svakodnevno ih pratiti.

huawei
huawei
huawei
huawei
huawei
huawei
huawei
 
 

Prilikom vežbanja je važno u obzir uzeti i svoju spremnost, tako da će vam veoma korisni biti i zdravstveni parametri poput celodnevnog praćenja kiseonika u krvi ili pulsa pomoću napredne TruSeenTM 4.5+ tehnologije. Huawei Watch 3 je prvi sat koji pruža podršku i u slučaju da padnete. Naime, kada opazi pad, sat se automatski prebacuje u režim za hitne situacije i odabranom kontaktu šalje informaciju upozorenja. Režim za hitne situacije možete aktivirati i sami, dovoljno je da taster za gore pritisnete 5 puta.

huawei
huawei
Elite Edition Classic Edition
 
 

Uz Huawei Watch 3 Pro, osim podrške u smislu jednostavnog praćenja napretka, dobijate i svog ličnog asistenta, pošto ovaj sat donosi mogućnost upućivanja poziva, automatskog sinhronizovanja muzičkih plejlista pomoću Huawei Music aplikacije, pregleda tekućih zadataka i slično. Dolazi sa unapred instaliranom AppGallery prodavnicom aplikacija, tako da na sat možete preuzeti i druge dostupne aplikacije za fitness, muziku, putovanja i slično.

huawei

Osim funkcijama, Huawei Watch 3 Pro privlači i svojim dizajnom. Titanijumski okvir i safirno staklo, u kombinaciji sa kožnom narukvicom pružaju klasičan i upečatljiv izgled, idealan za svaku priliku. Stoga ćete Huawei Watch 3 Pro nositi ne samo tokom treninga, nego tokom celog dana. Zato Huawei Watch 3 Pro ima i snažnu bateriju, koja će pri tipičnom korišćenju trajati i do tri nedelje. Ukoliko pak budete među onima koji ga intenzivnije koriste, možete računati na do pet dana kontinuiranog rada.