Da li je ovo najbolja ili najgora tetovaža svetu?

Ovaj momak je na privatnom delu tela istetovirao nešto zbog čega je zažalio...

Svi smo prihvatili činjenicu da su tetovaže postale neverovatno popularne i da ih veliki broj stanovništva nosi. One su postale modni trend koji je sada veoma društveno prihvatljiv. Ipak, dešava se da pojedinci naprave loše odluke zbog kojih se kasnije mogu pokajati.

Luis Flint je jedan od tih ljudi. On je svoj penis istetovirao tako da liči na Henry usisivač koji je jedan period bio veoma popularan u Americi. Njegova „alatka“ predstavljena je kao crevo usisivača i iako se u početku ova ideja činila kao dobra fora, sada se Flint kaje što je ovaj crtež trajno sebi naneo na kožu.

Najveći problem su, kako kaže Flint, devojke. Ni jedna ga ne shvata ozbiljno jer čim se skine, one odmah primete „grdosiju“ koja se nalazi u njegovim gaćama.

Luis je čak probao i da laserskom operacijom ukloni tetovažu, ali zbog velike količine bola nije uspeo da ukloni tetovažu. Za sada će morati da živi sa svojom greškom, a mi se nadamo da je iz ovoga naučio važnu pouku.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group