Superdry - za hrabre i urbane muškarce

Superdry - za hrabre i urbane muškarce

Da jesen ne mora biti nimalo dosadna i jednolična, dokazuje nam najnovija kolekcija odeće vrhunskog britanskog brenda Superdry, namenjena svim muškarcima koji ne pristaju na monotonost i bezličnost...

 

Jesen u bojama leta!

 

Ako ste pomislili da je trend logomanije zajedno sa pastelnim bojama rezervisan isključivo za leto, Superdry najnovija muška kolekcija će vas razuveriti i vratitiće vam optimizam i vedrinu na lice. Ne morate pretraživati internet da biste saznali šta je ove jeseni u modi, dovoljno je samo da zapamtite tri ključne reči: smelo, odvažno, urbano!

Superdry

Muški duks sa kapuljačom

Superdry SCRIPT muški duks sa kapuljačom i učkurom. Dvostrani džep. Zelena boja. Logo print.

9.990,00 RSD

Superdry

Muški duks sa kapuljačom

Superdry VARSITY ARCH muški duks sa dvostranim džepom. Kapuljača i učkur. Žuta boja. Logo brenda.

10.990,00 RSD

Superdry

Teget muški prsluk

Superdry STUDIOS FUJI prošiveni muški prsluk sa visokim okovratnikom. Kopčanje pomoću zipa. Dva bočna džepa. Unutrašnji džep. Teget boja.

12.490,00 RSD

Superdry

Donji deo muške trenerke

Superdry CITY COLLEGE JOGGER sportska muška trenerka. Logo brenda. Crna boja.

8.690,00 RSD
Superdry

Urbani streetwear + sportski stil = Savršeni spoj

 

Sportski stil se vratio na veliku scenu, ali ovoga puta sa savremenim dizajnom i neprikosnovenim kvalitetom. Sve to oslikano je u najnovijim i najraznobojnijim komadima majica dugih rukava, duksevima sa printom, ali i trenerkama koje predstavljaju idealan miks urbanog i nešto opuštenijeg stila. Za sve zimogrožljive pripadnike jačeg pola, Superdry se potrudio da obogati ponudu svojih šarenih džempera i jakni, pa se tako u kolekciji mogu naći topli prsluci, bomber jakne i parke u različitim nijansama.  

Superdry

Muška parka sa kapuljačom

Superdry EVEREST PARKA sa kapuljačom. Jedan kosi i dva preklopna džepa na prednjoj strani. Crvena boja.

23.490,00 RSD

Superdry

Plava muška parka

MOUNTAIN EXPEDITION prošivena muška parka. Jakna sa dva preklopna džepa. Kopčanje pomoću zipa i dugmadi. Kraljevsko plava boja.

37.490,00 RSD

Recept za ovu jesen:

 

Kao po običaju, Superdry se drži svog proverenog recepta, koji glasi „Odvažite se na što hrabrije i smelije  kombinacije“, pa se tako u kolekciji mogu pronaći i muški rančevi u veselim bojama, dok su za one mirnije pripremili u maskirnom dezenu i klasičnim jesenjim nijansama. Izbor je na vama, zato kombinujte sve ono što vas čini srećnim i ne plašite se da ponesete što šarenije komade odeće ove Superjeseni !

Superdry

Maslinasta muška jakna

FUJI prošivena muška jakna sa kopčanjem na zip. Maslinasta boja. SUPERDRY logo na rukavu. Dva bočna zip džepa.

14.990,00 RSD

Superdry

Maskirni muški ranac

NATURAL muški ranac sa gornjom ručkom. Zip kopčanje. Maskirni print.

10.990,00 RSD

superdry logo

 

Superdry monobrend radnje u Beogradu se nalaze na sledećim lokacijama: Ada mall, Knez Mihailova, Galerija, Beo shopping centar u Beogradu, i u T.C. Promenada u Novom Sadu. Superdry komadi se mogu kupiti i u svim Fashion&Friends radnjama, kao i na fashionandfriends.com online shop-u i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.