Pozitivne promene svakog dana uz novi Galaxy pametni sat

samsung

Pozitivne promene svakog dana uz novi Galaxy pametni sat

Dobro je znati da bez obzira na tempo našeg života postoje verni pratioci koje svakodnevno koristimo, a jednako su posvećeni našem sjajnom izgledu kao i zdravlju. Jedan od takvih uređaja svakako je i pametni sat Samsung Galaxy Watch4 iz južnokorejske fabrike snova.

Novi elegantni i prepoznatljivi satovi sa rotirajućim ekranom koji korisnici obožavaju ne samo da prate broj kalorija, različite vežbe i pređene korake, već imaju i čitav niz drugih funkcija za dnevno praćenje naših aktivnosti i fitnesa.

huawei
huawei
huawei
 
 

Vaš lični asistent

Zamislite ličnog asistenta koji svakodnevno prati vaš rad srca, meri nivo kiseonika u krvi, a da vi ne morate ni misliti o tome. Galaxy Watch4 je opremljen revolucionarnim bioaktivnim senzorom 3-u-1 i koristi samo jedan čip koji precizno kontroliše tri moćna senzora zdravstvenih funkcija – optički puls, električno srce i analizu bioelektričnom impedansom. Novi Samsung BioActive Sensor prikazuje telesni sastav u realnom vremenu i obaveštava korisnika dok radi na svojim zdravstvenim ciljevima.

Uz pomoć ovog vernog pratioca na putu do bolje verzije sebe, sada je moguće pratiti sve aktivnosti i fitnes rezultate na svom satu i mobilnom telefonu, s obzirom da nudi besprekornu vezu sa drugim Galaxy uređajima. Sa njim pratite kako ste spavali, pomaže da se bolje odmorite, on vam računa pređene korake, proverava kalorije i ostaje na mreži pomoću GPS-a. Galaxy Watch4 detektuje fizičku aktivnost radi merenja korisnikove rutine i podržava više od 90 vežbi za precizniji izveštaj o treninzima.

 

 
samsung
 
samsung samsung
 
samsung

Baterija koja traje

Posebna priča je njegova dugotrajna baterija koju možete koristiti čak 40 sati i veoma brzo napuniti. U Samsungu znaju koliko je pouzdana baterija suštinski značajna za naše celokupno iskustvo korišćenja uređaja, zato su osmislili i opciju brzog punjenja, pa već nakon 30 minuta punjenja osiguravate čak 10 sati trajanja baterije. Tako vas ništa ne može zaustaviti.

samsung
samsung
samsung
samsung
 

Crna

Srebrna

Zelena

Ružičasto-zlatna

 
 
 
 

Vežbanje je zabavnije u društvu

Dok pratite svoje korake, možete se i takmičiti sa prijateljima u zabavnom takmičenju putem platforme za dopisivanje uživo. Izazove prate prilagođene karakteristike i sistem bodovanja da bi vežbanje bilo zanimljivo, motivišuće i nagrađeno u društvu.

Izgled prilagođen vašem stilu

Oba modela - Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic imaju čuveni elegantni dizajn sa pojednostavljenim Armor Aluminum metalnim okvirom i tanji su od prethodnih generacija. Obezbeđuju vrhunski izgled i funkcionalnost treninzima i svakodnevnim zadacima. Korisnik može izabrati neki od ponuđenih kaiševa za sat, uključujući Hybrid kožni kaiš i sportski kaiš, pa da kreira sopstveni izgled sata.

samsung samsung
samsung
samsung
samsung
samsung
samsung
samsung
samsung
samsung
samsung
 
 

Moguće je izabrati između analognog i digitalnog lica sata uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju svačijem ukusu, vremenskim prilikama ili nekom događaju. Jednostavno je učiniti lice svog sata jedinstvenim pomoću AR emotikona koji odražavaju stil, dok animirana grafika prikazuje aktivnosti, kao što su trčanje ili slušanje muzike.

Novi sat je dostupan u dve varijante, verziji od 44mm i 40 mm, te Classic verziji od 42mm i 46 mm.