Rajan Gosling osvaja TAG Heuer univerzum

Od zamišljenog vozača u filmu Drive, do raspevanog i razigranog lika u La La Land ostvarenju nominovanom za Oskara, Rajan Gosling je glumac koji prkosi kategorizaciji…

 

Rajan se smatra jednim od najistaknutijih glumaca svoje generacije, a gotovo sve njegove uloge imaju zajedničke osobine: uvek je spreman za izazove, neustrašiv je i pomera granice mogućeg!

 

Švajcarski brend luksuznih satova, TAG Heuer, upravo je podelio vest o imenovanju Rajana Goslinga kao ambasadora ovog brenda. Čuveni glumac po prvi put sarađuje sa nekom kućom satova na ovaj način, a verujemo da će i ova uloga biti ikonična poput svih istaknutih uloga koje je odigrao do sada.

 

TAG Heuer i Rajan Gosling su po svemu sudeći savršeni spoj: slavna kuća satova oličenje je strasti, stila bez preteranog napora i posvećenosti izuzetnosti, dok se čuveni glumac smatra naslednikom legendarnog Stiva Mekvina, čoveka za kog su suština i stil jedno te isto. Gosling takođe predstavlja novu vrstu muževnosti koja je i osetljiva i skromna, samopouzdanje koje je po definiciji ležerno, nalik samom brendu TAG Heuer.

Rajan Gosling osvaja TAG Heuer univerzum

“Oduševljeni smo što možemo objaviti našu saradnju sa Rajanom Goslingom, koji će se naći u ulozi globalnog ambasadora TAG Heuer brenda. Od svojih ranih dana, Gosling je prava zvezda, dok u današnje vreme važi za zagonetnu i nedokučivu ikonu. Pravi je umetnik koji svoje projekte bira sa najvećom pažnjom i posvećuje im se kao niko drugi, ne samo oblikujući svoj lik, već i čitav stvaralački pravac. Film Drive predstavlja najjaču vezu sa onim što smo danas, i uzbuđeni smo zbog novih kreativnih projekata koje imamo u planu“, izjavio je direktor kompanije TAG Heuer, Frederik Arno.

 

Slavni glumac je izjavio: „TAG Heuer je tiho i dosledno bio klasičan i kultni stub izuzetnosti u svojoj oblasti više od sto šezdeset godina. Partnerstvo sa njima bila je laka odluka i vreme je, generalno, nešto o čemu sada mnogo razmišljam. Moja deca brzo odrastaju, pa pazim na sat, na način na koji to nikada ranije nisam radio."

 

Gosling je postao najsvestraniji vodeći čovek Holivuda, uvek se usuđujući da bude drugačiji. Tek nekoliko drugih glumaca bi se upustilo u tako izazovne filmove poput The Believer, Half Nelson i Lars And The Real Girl, koji su mu doneli sjajne kritike, nominacije za Oskara i Zlatni globus, uz reputaciju najuzbudljivijeg mladog glumca u Holivudu.

Rajan Gosling osvaja TAG Heuer univerzum

Upravo je Drive pretvorio Goslinga od priznatog glumca u novog predvodnika, koji je podario deo sebe inteligentnim ansamblima (The Big Short Adama Mekeja, u kojem su zajedno glumili Kristijan Bejl, Stiv Karel i Bred Pit). Za kratak period od 3 godine, Gosling je prešao put od hit-mjuzikla La La Land (koji je zaradio 14 nominacija za Oskara i doneo mu Zlatni globus), preko kultnog naučnofantastičnog oživljavanja Blade Runner 2049 filma (sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi), do prestižnog biografskog filma Prvi čovek (u kojem je Gosling igrao astronauta Nila Armstronga).

 

Gosling nije samo odvažan u izboru uloga, već i neustrašiv kada ih snima, izvodeći sam mnoge svoje vratolomije i kaskade. To je rad koji očigledno fascinira glumca - ne samo da je odigrao kaskadera u filmovima Drive i The Place Beyond The Pines, već se nedavno prijavio da igra u The Fall Guy, koji će režirati bivši kaskader Dejvid Lejht. Predstojeće Grey Man ostvarenje će u međuvremenu biti Goslingova najaktivnija uloga do sada.

 

Njegova posvećenost izvrsnosti došla je do izražaja čak i na njegovom prvom fotografisanju u reklamnoj kampanji TAG Heuer - odabirom nagrađivanog fotografa Pari Dukovića i saradnjom s njim na svakom koraku kreativnog procesa. Rezultat: kampanja živahnih slika, inspirisana Goslingovom željom da snimi reklamu, različitu od bilo koje druge, onu koja označava još jedan odvažan poduhvat zvezde.

Rajan Gosling osvaja TAG Heuer univerzum

„Rajan je želeo da uradi nešto potpuno drugačije. Boja ima emocije i potpuno je neočekivana. Prilikom stvaranja ovih portreta, nastajalo je nešto vanvremensko i blagovremeno u isto vreme. TAG Heuer satovi imaju vanvremenski kvalitet i to je upravo ono što smo hteli da postignemo ovom kampanjom“, kaže Duković.

 

Stoga ne čudi da se Goslingovi nastupi često upoređuju sa pokojnim Stivom Mekvinom, drugim vodećim čovekom koji je imao posebnu strast za automobilizmom, vratolomijama i spektaklom, koji je, poput Goslinga, postao ikona stila, ali i filmska zvezda.

 

TAG Heuer Carrera Three Hands

 

Nova generacija bezvremenskog sportskog i elegantnog sata sa tri kazaljke čuvenog brenda, TAG Carrera Three Hands, teško bi mogla stvoriti bolji početak partnerstva Rajana Goslinga sa brendom TAG Heuer. Satovi predstavljaju nasleđe ovog brenda, kao i činjenicu da elegancija i neustrašivost idu ruku pod ruku. Kao predani entuzijasta u automobilskoj industriji, Gosling izbirljivo ceni posvećenost čistim linijama i opsesiju dobrom čitljivošću, dok nova TAG Heuer kolekcija predstavlja možda i najelegantniju od svih do sada.

Rajan Gosling osvaja TAG Heuer univerzum

Kako Rajan kaže: „Cenim njegov vanvremenski dizajn. Generalno volim čiste i jednostavne kreacije. Odrastajući, živeli smo sa prilično malim budžetom. Gravitirao sam prema stvarima koje su jednostavne i vanvremenske, pa nisam morao razmišljati o tome da idem u korak sa trendovima."

 

Nova kolekcija od 13 komada reinterpretira i ponovo predstavlja horološku ikonu brenda u četiri verzije: TAG Heuer Carrera Day Date 41 mm, TAG Heuer Carrera Twin-Time Date 41 mm, TAG Heuer Carrera Date 39 mm i TAG Heuer Carrera Date 29 mm.

 

Više od 60 godina TAG Heuer Carrera model je dizajniran za one koji pomeraju granice svog uma i duha. Harizmatični izvršni direktor brenda, Džek Hojer, uvođenjem hronografa Heuer Carrera 1963. godine, imao je za cilj da kreira sat koji nije pretrpan i koji je savršeno skladan - idealan za vozače koji su morali da vode računa o protoku vremena, dok su pod pritiskom.

 

Legenda kaže da je opsesija ovog brenda čitljivošću započela 1958. godine, kada je Džek Hojer spao sa prvog na treće mesto u okviru švajcarskoj relija, jer nije mogao da vidi tačno vreme na svom satu na kontrolnoj tabli.

Heuer Carrera, predstavljen pet godina kasnije, bio je radikalno drugačiji od svih drugih satova koje je kompanija proizvodila do tada, prihvatajući jasan i minimalistički jezik dizajna kako bi stvorio nenadmašnu čitljivost. Ta posvećenost čitljivosti i jasnoći ostaje nepokolebljiva - nova linija projektuje prodornu modernost pored sportske prefinjenosti koja ostaje verna svojim poznatim korenima.

 

2021. nova kolekcija TAG Heuer Carrera Three Hands pridržava se iste filozofije vremena i ponovo istražuje ovo bogato nasleđe sa daškom modernosti i istom strašću prema stvaranju časovnika sa upečatljivim dizajnom koji vozačima, kao i svim vlasnicima, osigurava savršenu čitljivost.

 

Frederik Arno, izvršni direktor TAG Heuera, rekao je: „Od svog prvog predstavljanja pre više od dve decenije, TAG Heuer Carrera Three Hands postao je centralni deo naše ponude i drago nam je što možemo predstaviti novu liniju koja čvrsto povezuje sat sa njegovim slavnim korenima, istovremeno projektujući smelu modernost i usavršavanje. Sa 4 varijacije i 13 novih satova, naši klijenti i kolekcionari će nesumnjivo pronaći TAG Heuer Carrera koji se jedinstveno slaže sa njihovim životnim stilom, dok uživaju u njegovom nenaglašenom dizajnu i čitljivosti bez premca, karakteristikama koje su ga učinile trajnim uspehom."

 

Kolekcija TAG Heuer Carrera Three Hands nove generacije predstavljena je u širokom rasponu veličina kako bi odgovarala svim namenama i ukusima. Rezultat je prefinjen i moderan izgled inspirisan čistim stilom koji je prvi učinio TAG Heuer Carrera model ikoničnim.

Rajan Gosling osvaja TAG Heuer univerzum

Sve reference biće ponuđene u kućištu od nerđajućeg čelika, pri čemu će dvanaest modela dobiti čelične narukvice, a jedan će biti krunisan kožnim kaišem, sa izborom crnih, plavih, belih ili srebrnih brojčanika sa novim logotipom Carrera. Čelične narukvice su opremljene potpuno novim karikama u obliku slova H, inovativnim dizajnom koji je još više ergonomski i udoban na zglobu.

 

TAG Heuer Carrera sa prečnicima 39 mm i 41 mm ima automatski Caliber 5 i opremljen je novim kućištem sa prefinjenim ušicama. Carrera Date 39 mm opremljen je datumom na poziciji 6 sati, a za Day Date 41 mm dizajniran je tanji okvir datuma.

 

TAG Heuer Carrera Twin-Time opremljen je automatskim mehanizmom Calibre 7. Brojčanik nudi smelije kazaljke koje broje sate i minute, i prefinjeni Twin-Time vrh kazaljke. Elegantan i sportski dizajn naglašen je novom, prefinjenom prirubnicom u dvobojnoj, srebrnoj i plavoj boji, označavajući dan i noć.

 

TAG Heuer Carrera Date 29 mm, sa automatskim Caliber 9, ima novo kućište sa prefinjenim ušicama i novu narukvicu, dok za bolju čitljivost, njegov brojčanik integriše odvažnije kazaljke i nove rafinirane indekse koji reflektuju svetlost i inspirisan je poreklom Carrere. Linija veličine 29 mm takođe integriše datum na poziciji 6 sati, barem kada se radi o prefinjenijoj verziji sa dijamantskim indeksima.

 

U prevodu sa španskog, reč Carrera ne označava samo put i trku, već i karijeru ili kurs, što savršeno odgovara filozofiji ovog brenda. TAG Heuer Carrera Three Hands model namenjen je svim ljudima koji zahtevaju jasnošću kako bi pronašli svoj pravi put. Oni, poput Rajana Goslinga, pomeraju granice, svesno znajući gde one moraju postojati.