Planine nas povezuju

Planine nas povezuju

Put od hiljadu milja počinje jednim jedinim korakom – i to je nešto što svaki istraživač planina dobro zna. Ima nešto veličanstveno u toj želji da se uvek zakorači jedan korak više, da se osvoji još samo jedno brdo, da se baci pogled sa još jedne planine. I baš u tim momentima dok punim plućima udišemo svež vazduh i otkrivamo nove, nepoznate predele, dobijamo jedinstvenu mogućnost da se u potpunosti stopimo sa prirodom. A to je nešto što nijedan planinar ne propušta.

 

Budimo realni, gde se danas tako olako može nabaviti savršeni alat protiv stresa i svakodnevnih problema? Kako se to mogu bolje, brže i efikasnije napuniti baterije životne sile nego direktnim priključkom na sunčevu energiju koja nas revitalizuje i oslobađa svih toksina?

McKinley TRUNDLE II UX

muška jakna za planinarenje

McKinley Trundle II ux je jakna pogodna za planinarenje i sve aktivnosti na otvorenom. Napravljena je od prijatnog i visokofunkcionalnog materijala obrađenog po najmodernijim tehnologijama koji savršeno prianja vašoj figuri i omogućava veliku slobodu pokreta. Ima rajsferšlus, korisne džepove i izdržljiva je što je neophodno u hladnim vremenskim uslovima. Štiti od vetra i vode, omogućava telu da diše, brzo se suši i odlično održava toplotu.

4.920 rsd

McKinley IOWA UX

muški duks za planinarenje

McKinley Iowa ux je odllična muška jakna za planinarenje i svakodnevne aktivnosti. Napravljena je od prijatnog i mekog veštačkog materijala. Poseduje dva bočna džepa. Pored toga ima i dodatan džep na grudima.

6.525 rsd

McKinley KULMA UX

muška majica za planinarenje

McKinley Kulma ux je muška majica sa kratkim rukavima. Napravljena je od prijatne mešavine prirodnog i veštačkog materijala. Na prednjoj strani je ukrašena sa interesantnom grafikom.

1.650 rsd

McKinley BEIRA LT

muške pantalone za planinarenje

McKinley Beira LT mn su planinarske pantalone napravljene od izdržljivog i blago rastegljivog materijala koji dobro apsorbuje vlagu i brzo se suši. Opremljene su korisnim džepovima i pojasom koji se podešava. Imaju ojačanja na mestima koja su sklona habanju i pružaju veliku slobodu pokreta.

6.000 rsd

McKinley EDDA VT 38 VARIO

planinarski ranac

McKinley Edda VT 38 Vario je višenamenski planinarski ranac. Pogodan je za jednodnevne izlete. Glavna pregrada je prostrana, a spolja sadrži posebne pregrade za flaše. Opremljen je kišnim pokrivačem i trakama za pričvršćivanje planinarskih štapova. Prijatan je i praktičan za sve ture i u svim uslovima.

8.400 rsd

McKinley ASGARD MID AQX M

muške planinarske cipele

McKinley Asgard Mid AQX M su višenamenske muške poluduboke cipele za planinarenje. Gornji deo je izrađen od izdržljivog veštačkog materijala. Membrana Aquamax osigurava vodoodbojnost. Đon pruža dobro prianjanje na različitim površinama.

8.400 rsd

McKinley MCK LOGO

planinarski štapovi

McKinley Logo su planinarske palice napravljene od kvalitetnog materijala. Vrh šipke ima odvojive gumene delove koji štite vrhove prilikom hodanja po asfaltu.

3.375 rsd

McKinley LAKSIM UX

kačket

McKinley Laksim ux kačket nudi potpunu zaštitu od sunčevih zraka i toplote. Kačket ima zaštitu za vrat, koju vrlo lako možete da spakujete ako vam ne treba. Površina ima vrlo visok zaštitni faktor: UPF 50. Napravljen je od mešavine poliamida i elastina. Idealan kačket za vruće dane koje želite provesti na otvorenom.

1.650 rsd

 

Svakako je na prvom mestu vaša bezbednost, zato pre nego što krenete u pohod, dobro proverite u kakvom je stanju vaša planinarska oprema. Ukoliko vam nešto nedostaje ili želite da obnovite svoj asortiman, Intersport vam i ove sezone predstavlja potpuno novu kolekciju kvalitetne odeće, obuće i rančeva za planinarenje.