Dejvid Bekam je novi dizajner brenda Hugo Boss

Hugo Boss je najavio saradnju sa legendom svetskog fudbala Dejvidom Bekamom. Osnivač Inter Miami CF će igrati ulogu dizajnera i kreirati mušku kolekciju brenda.

Dejvid Bekam je odavno poznat po svojoj ljubavi prema luksuznim stvarima i modi, a sada će moći u potpunosti da raširi krila kao dizajner. Zvezda je potpisala dugoročni ugovor sa brendom Hugo Boss, po kome će biti odgovoran za dizajniranje i nadgledanje kolekcije muške odeće.

"Tokom poslednjih nekoliko godina, želeo sam da posvetim više vremena dizajnu i modi, ali sam želeo da budem siguran da radim sa brendom i timom koji bi mogao da isporuči nešto zaista globalno i uticajno“, rekao je Bekam u izjavi.

Dejvid Bekam, bivši engleski fudbaler, smatra se jednom od ikona svetskog fudbala. Karijeru je započeo u Mančester junajtedu, gde je brzo postao jedan od ključnih igrača. Bio je poznat po preciznim slobodnim udarcima i izuzetnim veštinama.  Nakon uspeha u Engleskoj, Bekam je karijeru nastavio u klubovima kao što su Real Madrid, AC Milan i Pari Sen Žermen.

Pored sportskih dostignuća, postao je i simbol stila i mode, sarađujući sa mnogim brendovima. Fudbaler nikada nije krio svoju strast prema „lepim predmetima“, što smo mogli da vidimo i u Netflix seriji „Bekam“ iz 2023. godine.

Bekamov stil, kao i njegova legendarna sportska karijera, retko se menjao, stari kao dobro vino i pruža inspiraciju muškarcima širom sveta. Sada fanovi neće morati da pretražuju Instagram za informacijom o tome „šta Dejvid Bekam nosi”, sve što treba da urade je da posete Hugo Boss.

„Zaista sam uživao u dosadašnjem radu sa brendom BOSS i impresioniran sam ambicijama, kreativnošću i težnjom za izvrsnošću. Jedva čekam da podelim na čemu smo do sada radili“, prokomentarisao je Dejvid Bekam.

Detalji ugovora nisu objavljeni, ali saradnja će biti dugoročna i obezbediće Bekamovo učešće u svim fazama procesa dizajna odeće. Saradnja će uključivati kapsul i sezonske kolekcije koje oličavaju prepoznatljiv stil bivšeg fudbalera.

Pre nego što vidimo specifične dizajne, moraćemo da sačekamo do sezone proleće/leto 2025. Na jesen ove godine, Dejvid Bekam će se pojaviti u globalnoj kampanji brenda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group