Laki Blu Smit pleni elegancijom u novoj Ralph Lauren kampanji

Više slika

Više slika

Ralph Lauren Purple Label predstavlja svoju proleće-leto 2024 kampanju sa vrhunskim modelom Laki Blu Smitom, fotografisanim od strane Arnoa Anaje-Luke...

Ova sofisticirana kampanja prikazuje formalnu odeću koja postiže ravnotežu između tradicionalne elegancije i savremene senzibilnosti, stvarajući izgled koji je i nostalgičan i savremen.

Kampanja prikazuje niz besprekorno krojenih smokinga koje je stilizovao Tom Stejbls. Reveri u obliku šala, ali i oni tradicionalni, krase smokinge, upareni sa besprekorno belim košuljama i tradicionalnim leptir-mašnama.

Jedan od upečatljivih komada kolekcije je beli dvoredni sako savršeno izbalansiran crnom leptir-mašnom i maramicom za džep.

Gornja odeća u kolekciji uključuje duge dvoredne kapute i luksuzne baršunaste sakoe dizajnirane da ostave utisak na svakom formalnom događaju. Izuzetne cipele i pažljivo odabrane maramice za džep dopunjuju izgled, ističući pažnju usmerenu prema detaljima koja je sinonim za Ralph Lauren Purple Label.

Crno-bele slike Ralph Lauren Purple Label savršeno dočaravaju rafiniranu prirodu brenda formalne odeće. Podsećajući na eleganciju prikazanu u kampanji za miris Ralph’s Club, takođe sa Laki Blu Smitom u glavnoj ulozi, fotografije naglašavaju bezvremensku gracioznost i trajnu privlačnost brenda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group