Farel Vilijams predstavlja LVERS - prvi parfem za brend Louis Vuitton

Više slika

Više slika

Louis Vuitton će predstaviti svoj prvi parfem kreiran pod vođstvom Farela Vilijamsa.

Miris pod nazivom LVERS dolazi baš na vreme za letnje mesece jer oličava sunčevu svetlost i sveže, drvenaste mirise prirode.

LVERS, parfemska voda je procvetala iz kreativnog dijaloga između Farela Vilijamsa i internog parfimera brenda Louis Vuittona, Žaka Kavalijea Beltruda. Duo je podigao pogled konkretno prema suncu za inspiraciju. Prema saopštenju za štampu, Farel često koristi svetlost kao „metaforu za ljubav i izvor života i motivacije kroz ljudska iskustva“. Zaista, život i svetlost su neraskidivo povezani, a Beltrud je primetio da je fotosinteza „početna tačka za sve“.

LVERS pretvara moć sunčeve svetlosti u miris. Galbanum (smola koja se često opisuje kao začinjena i zelena) izražava zrake ranojutarnjeg sunca, dok kedrovina odaje počast vekovima starim šumama koje nastavljaju da rastu zahvaljujući suncu. Note okrepljujućeg bergamota i kremaste sandalovine upotpunjuju miris, koji je brend opisao kao „sprej sunčeve svetlosti destilovan u bočici“.

Govoreći o bočicama parfema, nijedan detalj nije prošao nezapaženo pod budnim okom Farela Vilijamsa. LVERS bočica blistava je kao i sam miris. Farel je takođe dizajnirao dodatke koji prate parfem. Putna torbica i mirisni kovčeg izrađeni su u Damoflage motivu Louis Vuitton brenda koji je Farel Vilijams uveo u svoju debitantsku kolekciju za luksuznu modnu kuću.

Parfem LVERS će biti lansiran na sajtu Louis Vuitton i prodavnicama brenda 19. juna po ceni od 320 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group