Tetovaže koje izgledaju kao da su napravljene pomoću konca i igle

Meksička Tattoo umetnica, postala je popularna na društvenim mrežama zbog svojih "vezenih" tetovaža...

Tattoo majstori i ljubitelji tetovaža konstantno dolaze na ideje kako da ovu umetnost učine boljom i zanimljivijom i kako da kreiraju tetovaže koje će biti poptuni hit. Sada su se na Instagramu pojavile „Vezene“ tetovaže koje izgledaju kao da su vam prišivene na kožu.

Ovaj stil tetovaža imitira konac i iglu i kreira tetovaže koje izgledaju kako da su izvezene na parčetu tkanine. Na ovaj način su spojena dva umetnička pravca koja čini da vaša koža bude pravo slikarsko platno na kojem ćete imati fenomenalna remek dela.

Meksička umetnica, Fernanda Ramirez, objavila je neke od svojih radova i potpuno oduševila svoje fanove na društvenim mrežama, a mi vam pokazujemo kako njene tetovaže izgledaju i koliko su realne.

Ako vam njene tetovaže izgledaju kao da su previše ženstvene, ne brinite jer ih možete uraditi i u muškom fazonu. Pogledajte galeriju fotografiju i inspirišite se.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group