Top 5 frizura za leto 2024

Više slika

Više slika

Evo koje frizure će ove godine učiniti da budete najveći šmeker i zavodnik...

Iako se čini da letnje vreme još neće stići, vrele temperature i jarko sunce samo što nas ne iznenade, pa je zato bitno da se na vreme pripremimo i dočekamo leto na pravi način. Leto nas tera da se prilagođavamo i da biramo stvari koje su lagane, hladnije i koje nam omogućavaju da se osećamo prijatno i da se ne znojimo.

Međutim osim odeće, mi leti često biramo i letnje frizure i odlučujemo se za kraće varijante koje nas ne greju, koje se lako održavaju i koje dobro izgledaju kada mokri izađemo iz bazena ili beskonačnog plavog mora.

Ovoga puta mi smo pronašli video klip na popularnom youtube kanalu „SlikHaar TV“, koji nam je otkrio koje su to najpopularnije letnje frizure ove godine.

Momci sa kanala otkrili su nam da su to sledeće frizure:

Hok Anderkat
Frindž
Sun Kised frizura
Kvif
Zalizana unazad

Sve ove frizure možete napraviti ako sa strane imate kratku kosu ošišanu na mašinicu broj 1 ili 2, i ako na temenu vaše glave imate malo dužu kosu sa šiškama.

Pogledajte video klip i videćete kako svaku frizuru da sa lakoćom napravite i koje preparate možete koristiti kako bi vam one bile najdugotrajnije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group