PHILIPS OneBlade

sve što je potrebno modernom muškarcu

Moderno vreme diktira veoma brzi tempo života svakog od nas...

Neretko nam se dešava da jedan dan, odnosno dvadeset četiri časa koja ga sačinjavaju, nikako nisu dovoljni da uradimo sve što bismo želeli i da sebi pružimo barem nekoliko trenutaka za opuštanje i uživanje. Svakodnevne obaveze, posao, porodica i sve slično tome, zahtevaju od nas da budemo neumoljivi, nezaustavljivi i munjevito brzi.

Rano ustajanje ujutru i svakodnevno spremanje za posao, nameću se kao neizbežna obaveza koja nam ponekad dane učini sumornim i napornim. Žene svoje jutarnje rituale započinju šminkanjem i pravljenjem frizure, dok se muškarci moraju pobrinuti za svoje lice i bradu, kako bi u svakom trenutku izgledali uglađeno i uredno.

 
 
philips philips philips

I žene i muškarci se susreću sa svojim svakodnevnim izazovima, koje moraju uspešno savladati kako bi prešli na sledeći nivo, poznat kao novi dan. I dok žene u svojim tašnama sa sobom nose sve što im može zatrebati tokom jednog dana – šminku, labelo, flašicu sa vodom i zdravu užinu, muškarci su zapravo neopevani heroji modernog vremena, koji iz kuće izlaze bez svega toga i „goloruki“ se sučeljavaju sa svim izazovima koje im jedan da postavi.

Kako bi makar malo olakšali muškarcima te jutarnje brige, Philips kompanija kreirala je OneBlade – uređaj koji predstavlja novi način podrezivanja, oblikovanja i brijanja bilo koje dužine brade.

philips

OneBlade radi sve

Podrezuje, oblikuje i brije sve dužine brade

philips

PODREZUJE

Podreži svoju bradu na preciznu dužinu. Uključena su 3 češlja; 1mm za blisko podrezivanje, 3mm za trodnevnu bradu, 5 mm za kratku bradu.

philips

OBLIKUJE

Oblikuj savršene ivice i oštre linije uz dvostrane oštrice. Kreni da se briješ u bilo kojem smeru za brzo i lako održavanje stila za svega nekoliko sekundi.

philips

BRIJE

OneBlade ne dolazi preblizu kože kako bi je zaštitio - čak i kod osetljivih područja. Kreni suprotno od rasta dlake i obrij bilo koju dužinu, prijatno i brzo.

Jedinstvena OneBlade tehnologija

Brzopokretna oštrica pomera se 200 puta u sekundi, čak i kroz najdužu bradu.

Dvostruki sistem zaštite

Glatki premaz i zaobljeni vrhovi oštrica dizajnirani su da štite tvoju kožu.

philips

OneBlade karakteristike

  • Fleksibilni i okretljivi češljevi
  • Za savršenu trodnevnu bradu 3 dužine češlja: 1, 3, 5mm.
  • OneBlade prati konture lica i omogućuje efikasno i prijatno podrezivanje i brijanje na svim delovima tvog lica.
  • Punjiva NiMH baterija omogućuje 45min rada nakon 8 sati punjenja.
  • OneBlade je vodootporan, stoga je jednostavan za čišćenje: samo ga isperi pod mlazom vode. Možeš se brijati na mokro ili suvo, sa ili bez pene, čak i pod tušem.
  • Oštrice su dizajnirane za dugotrajne rezultate. Za optimalne rezultate, potrebno je zameniti oštrice svaka 4 meseca*. Zamena je jednostavna i bez puno muke.

*za najbolje iskustvo brijanja. Bazirano na 2 puna brijanja nedeljno. Stvarni rezultati mogu varirati.