Kada ovo budete videli više nikada nećete nositi papuče na plaži

Italijanska kompanija je izmislila posebne uloške za stopala koji će vam olakšati dan kada ste na plaži i u moru...

More, sunce i vreo pesak su sjajni za odmor, druženje i relaksaciju, međutim, vreo pesak može opasno da smeta i da ide na nerve. Zbog toga stalno moramo da jurimo za dosadnim i neudobnim papučama koje nam otežavaju kretanje. Takođe, veliko i oštro kamenje može da nam pokvari uživanje, jer se mučimo da uđemo u vodu i da zakoračimo na kamenitoj plaži.

Zbog toga je kompanija NakeFit uspela da pronađe genijalno rešenje koje će vam pomoći da imate najbolje leto ikada. Ovi ulošci se lepe za vaša stopala i potpuno ih prekrivaju. Pružaju osećaj sličan kao da imate zalepljeni đon na stopalima, pa ćete bez brige moći da šetate po betonu, asfaltu, kamenju, vrelom pesku.

Ono najbolje je to da su ovi ulošci vodootporni pa ih ne morate skidati ceo dan. Sa njima možete plivati i vršiti sve ostale aktivnosti. Kada završite sa aktivnostima na plaži, jednostavno ih odlepite i to je to.

Genijalno zar ne?

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group