Putin zabranio rusku trku sa seks lutkama

Vladimir Putin nastavlja svoje napore da vrati tradicionalne vrednosti u Rusiju tako što je zabranio bizarni godišnji događaj koji je bio "vrhunac leta", a u kojem su učesnici jahali brzake na seks lutkama...

The Bubble Baba Challenge obično se održava u brzim vodama između dva jezera u Losevu, selu u Lenjingradskoj oblasti, oko 80 kilometara od Sankt Peterburga. Ova jedinstvena trka je poslednja žrtva ruskog predsednika kog mnogi nazivaju diktatorom u povratku tradicionalnim vrednostima nakon skoro 20 godina na čelu Rusije.

Prošlogodišnji događaj je okupio 771 učesnika koji su jahali seks lutke niz brzake, međutim, policija je ove godine rekla organizatorima da otkažu trku jer izaziva "negativan" odjek u ratom zahvaćenoj Rusiji. Prethodni pokušaji da se trka zabrani obično su propadali. Poslanik Vitalij Milonov, koji je žestoke pro-Putin orijentacije, odmah je podržao odluku i pozvao na zatvaranje seks šopova širom Rusije.

"Vibratori i slični proizvodi treba da budu natovareni u ruske bombardere i bačeni na ukrajinske vojne položaje," rekao je. "Neka ove gumene igračke padnu na njihove glave." Dodao je da svako ko poseduje seks lutku "definitivno treba da bude pacijent u ludnici." Policija je postupila ispravno... "Iskreno želim da se tokom splavarenja na ovim lutkama, pirane pojave u rekama kako bi se osvetile ovim ludacima," rekao je Milonov.

Političar je dalje opisao splavarenje na seks lutkama kao "ludu predstavu koju je trebalo zaustaviti jer vređa sve”. "Ako su idioti, i jesu idioti, ali ne bi trebalo to da pokazuju svima, jer nijedan normalan čovek ne bi kupio takvu stvar, niti je uzeo u ruke," rekao je.

U prethodnim godinama, učesnici su morali biti stariji od 16 godina, sposobni da plivaju i trezni, te da prođu test na alkohol pre nego što učestvuju. "To je vrhunac leta," rekao je jedan plivač koji je držao svoju seks lutku.

Organizatori su nekada kupovali seks lutke na veliko i iznajmljivali ih onima koji su učestvovali.

Osnivač Dmitrij Bulavinov rekao je da je trka nastala "kao šala na žurci gde su se muškarci napili, a žene nisu došle."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group