Doživite čudesne zimske praznike u idiličnom Međimurju

Više slika

Više slika

Bliže nam se veseli zimski praznici, a u trci sa novogodišnjim poklonima i obavezama često zaboravimo kako je najlepši poklon, koji možemo pokloniti svojim najdražima, upravo vreme provedeno s njima...

U želji da ove zimske praznike zaista učine čarobnim, u popularnim Termama Sveti Martin, smeštenim usred netaknute prirode Međimurja na severu Hrvatske, na raspolaganju su vam posebni porodični paketi i iznenađenja, koji će učiniti kraj ove godine nezaboravnim.

Zašto su Terme Sveti Martin Prvi Healthness resort u Evropi?

Kraj godine je savršeno vreme da odmorimo naše telo i povedemo svoje najdraže na nezaboravno zimsko putovanje. Ukoliko tražite savršenu destinaciju na kojoj se mogu ostvariti želje velikih i malih, Međimurje je pravo mesto za to. To mesto ponosi se Prvim Healthness resortom u Evropi, Termama Sveti Martin, koji će svakog oduševiti svojom ponudom vrhunskih usluga za sve one koji se žele isključiti iz stresne svakodnevice. Ovde na jednom mestu svaki gost može doživeti zdravi i jedinstveni Healthness odmor krunisan termomineralnom vodom, jednom od najlekovitijih u Evropi i starijoj od 43.000 godina. Terme Sveti Martin na jednom mestu nude spoj aktivnog odmora i wellness opuštanja, a posebnu pažnju posvećuju upravo zdravim navikama i načinu života. Temeljene na filozofiji dr. Rudolfa Steinera koja zagovara ravnotežu tela, uma i duha radi postizanja harmonije u životu, ove terme stvorile su autentični Healthness koncept koji se bazira na ručno rađenim tretmanima prirodnom biokozmetikom, zdravoj sauni, posebno dizajniranom smeštaju, lokalnoj i domaćoj gastronomiji, pa stoga nije ni čudno kako su upravo one prošle godine proglašene najboljim Wellness hotelom u Hrvatskoj.

Wellness opuštanje za velike i male

Znate li da su Terme Sveti Martin idealna destinacija za porodice koje traže beg od ustaljene rutine? Dok roditelji u zimskim mesecima obnavljaju energiju brojnim wellness i spa programima, deca u ovim termama isto tako mogu uživati u čarima wellnessa, jer tu su termini i tretmani prilagođeni upravo njima. Priuštite im nezaboravno iskustvo wellnessa i pokažite im koliko je važna briga o zdravlju tela i uma već od malih nogu. Uz ekskluzivne ručno rađene tretmane, masaže s prirodnim eteričnim uljima, finske i parne saune i osvežavajuće ledene kupke, ovo mesto je simbol pravog opuštanja za sve.

Zdrave, domaće i lokalne delicije

Ishrana ima važnu ulogu u očuvanju zdravlja, stoga restorani Terma Sveti Martin sarađuju s domaćim proizvođačima hrane i tako osiguravaju uravnotežene obroke temeljene na kulinarskoj tradiciji. Na buffet stolovima ovih restorana pronaći ćete samo najzdravije i najkvalitetnije namirnice proizvedene na lokalnim porodičnim poljoprivrednim gazdinstvima, kakve sigurno nećete okusiti nigde drugde. Otkrićemo jednu malu tajnu ovih termi: kolače proizvode sami u svojoj poslastičarnici i pripremaju ih bez veštačkih zaslađivača, što znači da u svojim zimskim praznicima možete bez imalo griže savesti uživati u ukusnim poslasticama.

Zimski praznici za pamćenje

Zima je vreme za stvaranje nezaboravnih uspomena, a to jako dobro znaju i Terme Sveti Martin. Bogat animacijski program u ovim termama zadovoljiće baš svakoga. Zabavne animacijske aktivnosti u moderno opremljenoj dečjoj igraonici, MartiLandia interaktivni park u sportskoj dvorani s life-size Čoveče ne ljuti se, dvorcem na naduvavanje i go-kart stazom, dečji disko, filmske večeri i brojne edukativne radionice pružiće deci nezaboravan odmor. Skrivene kutke Međimurja upoznaćete na izletima električnim vozićem (jer ove terme na svakom koraku misle zeleno i brinu o očuvanju okoline), a na putu ćete susresti razigrane jelene i druge domaće životinje, ali i maskote Martija i Martinu, koji će vam rado ispričati svoju priču kako su odabrali baš Terme Sveti Martin kao svoje savršeno mesto za zabavu. Uz jedinstveni Healthy Family Fun paket koji deci, ali i roditeljima mami osmeh na lice, sa posebnim zimskim programom terme počinju već 15. decembra, gde vas svakog petka i subote očekuju razni koncerti, stand-up nastupi i animatorski program za male i velike, a posebno će neke razveseliti i klizalište u sklopu resorta na kojem mogu svi gosti pokazati svoje umeće pirueta.

Izgubljeni grad pod morem

Kako bi bilo da najdužu noć u godini provedete na potpuno drugačiji način? Ne morate razmišljati o egzotičnim destinacijama kako biste doživeli jedinstveni doček Nove godine. U Termama Sveti Martin već treću godinu zaredom priprema se tematska zabava kakvu još nigde niste videli. Nabacite svoje najbolje kupaće kostime jer se unutrašnji bazeni za doček Nove godine pretvaraju u Atlantidu - izgubljeni grad pod morem. Ovu čarobnu noć sigurno nećete zaboraviti, a uspomene ćete zauvek čuvati kao one najdraže. Klikom na društvene mreže otkrijte kako je tematska zabava izgledala prošle godine i uverite se i sami da je ovo nešto što obavezno morate isprobati.

Ne dopustite da zimski meseci budu izgovor da zaboravite na brigu o sebi i dovoljno odmora. Razmazite se predahom u idiličnim Termama Sveti Martin, gde ćete vi i cela porodica skupiti novu snagu uz opuštanje i kulinarske užitke. Doživite ovogodišnje zimske praznike i doček Nove godine na potpuno drugačiji način!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group