Kako da igrate bilijar kao profesionalac?

Bilijar je sjajan, ali morate biti uporni ako želite da ga igrate kao profesionalac...

Svi volimo da s vremena na vreme odemo na partiju bilijara sa najboljim ortacima. Međutim, iako volimo da ga igramo, to ne znači da umemo. Bilijar je jednostavna igra kada se gledaju pravila, ali kada je reč o veštini, ovo je jedna od najtežih igara.

Morate biti stručnjak i bukvalno razmišljati kao matematičar ako želite da ubacite svaku kuglu u rupu. Zbog toga veliki broj muškaraca ne zna kako pravilno da udari kuglu, već to svi rade otprilike.

Mi smo zato odlučili da vam damo par saveta koji će vam pomoći da postanete profesionalac.

Pre nego što počnete sa trik udarcima i neverovatnim potezima, morate naučiti osnove,  a glavna stvar je da znate kako da udarite belu kuglu.

Bela kugla je vaše glavno oružije pored štapa koji koristite. Njome udarate druge kugle i tako ih ubacujete u rupe. Iako to zvuči lako i sami znate da je to vrlo težak zadatak. Koliko vam se samo puta desilo da kada ubacite kuglu takođe ubacite i belu? Ne brinite svi pravimo te greške, ali uz pomoć ovih metoda, to se više neće dešavati.

Dakle, belu kuglu možete udariti na nekoliko načina: u centar, levo, desno, gore i dole. Svaki od ovih udaraca tera kuglu da se ponaša drugačije. Ako je udarite u donji deo, kugla će se posle udarca vratiti nazad, a ako je udarite u vrh onda će posle udarca produžiti dalje.

Mi smo pronašli video klip koji će vam pokazati ove osnove pa zato pogledajte kako da udarite belu lopticu kao profesionalac.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group