Kako da pravilno ispeglate košulju

Ništa nije gore od izgužvane košulje...

Ah, to peglanje. Ovo je jedan od onih poslova u kojima se muškarci ne snalaze baš najbolje. Peglanje često može da bude komplikovano i naporno, a ako niste pažjlivi, možete napraviti još veću štetu tako što ćete progoreti vaš omiljeni komad odeće.

Mi smo odlučili da vam prikažemo kako da pravilno opeglate košulju. Kopšulje su definitivno najteže za peglanje, jer se lako gužvaju, a nabori na tkanini ponekada mogu biti veoma uporni. Muškarci, pogotovo oni koji svakodnevno nose košulje, biće oduševljeni ovom tehnikom koja će od vas napraviti sjajnog “peglača”.

Poenta je da maksimalno koristite radnu povrpšinu, tj. dasku za peglanje. Ako želite dobro ispeglanu košulju koja nema neravnine, onda ćete morati da se posvetite svakom njenom delu.

Mat Debord, urednih portala  “Business Insider” je odlučio da nam pokaže kako se pravilno pegla košulja. On je u svojoj video demonstraciji sjajno objasnio kako to da uradimo.

Sigurni smo da ćete posle ovoga peglati bolje do vaše lepše polovine.

Pogledajte video klip.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group