Rej Džej objašnjava zašto misli da je njegov seks snimak sa Kim Kardašian promenio tok čovečanstva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Prošlo je neko vreme otkako je ime Rej Džej bilo na usnama javnosti, ali se on sada vraća na scenu sa novim interesantnim tvrdnjama...

Bivši NFL igrač Šenon Šarbi organizovao je seriju intervjua u svom podcastu Club Shay Shay, koji su do sada bili veliki hit među fanovima. Međutim, njegov poslednji gost donosi uvide u kulturu koje verovatno nikada niste razmatrali. On zapravo pravi bizarne veze između čuvenog seks snimka sa Kim Kardašijan i njenim bivšim Rej Džejom u glavnim ulogama. Pevač je seo na kauč kako bi razgovarao o efektima njihovog snimka, sugerišući da bismo svi bili drugačiji i nosili drugačiju odeću da nikada nije objavljen.

Rej Džej, koji promoviše svoj novi singl, govori o tome kako je bio sa Kim pre Kanjea Vesta i njenih drugih momaka, priznajući da i dalje razmišlja o tom periodu svog života, deceniju kasnije. „Koliko bismo svi bili drugačiji? Koliko bi industrija bila drugačija? Sve bi bilo drugačije. Možda čak ne bi postojao OnlyFans i slično tome. Možda bi više ljudi išlo na fakultet”, kaže Rej Džej, tvrdeći da od puštanja snimka u javnost pokušava da ispravi stvari i promeni uticaj koji je imao na svet. „Da li smo deo rešenja ili smo deo problema? Nisam siguran, ali dajem sve od sebe da ispravim stvari”, objašnjava on.

Šarpi ga je zatim pitao da li se stidi tog snimka, iako je zapravo zahvaljujući njemu dospeo u centar pažnje čitavog sveta. Iako je imao pevačku karijeru i pre toga, da li je iko znao za njega? Rej Džej je izjavio da se stidi tog snimka budući da sada ima decu. „Sada sam otac i sve što sam uradio sada kada imam decu potpuno je drugačije. Čitava stvar je mnogo čudna, i svakako ne bih želeo da oni to vide ili da im neko to prebacuje”.

Ovaj snimak seksa se može smatrati katalizatorom koji je pokrenuo karijeru Kim Kardašijan, njene majke, sestara i cele porodice. Da nije bilo snimka, ne bi bilo rijaliti programa Keeping Up with the Kardashians. Štaviše, bivši menadžer Rej Džeja, Wack 100, zapretio je da će objaviti dodatne snimke u jednom momentu, što je dovelo do toga da Kanje Vest, sada bivši suprug Kim Kardašijan profesionalno preuzme promiskuitetne materijale i vrati ih njoj.

U svakom slučaju, ne možemo poreći da je ovaj snimak definitivno sa sobom doneo lavinu događaja koji su uticali na čitav svet.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group