Range Rover luksuzni doživljaj na Kopaoniku

Više slika

Više slika

Predstavnici medija i klijenti Range Rovera imali su priliku da dožive ekskluzivno iskustvo vožnje poslednjih modela na predivnom Kopaoniku.

Tokom tri dana, gosti su osetili nezaboravna luksuzna iskustva vožnje svih Range Rover modela u prirodi, ali i doživeli kompletan luksuzni doživljaj boravka na ovoj planini. Koncept “Modern Luxury” odabran je kako bi dočarao filozofiju koja stoji iza Range Rover brenda na globalnom nivou. Dok su jedni uživali u vožnji Range Roverima po panoramskim putevima Kopaonika, drugi su se opuštali u spa zoni hotela ili prisustvovali Masterclassu posvećenom “nish” parfemima.

Posle ispunjenog dana savršenim utiscima, na redu je bila nesvakidašnja večera koja je za predstavnike medija organizovana u najluksuznijem penthausu, dok su klijenti uživali u kabare atmosferi uz predivnu Milenu Vasić.

Svetlost sveća, bele kale, posebno odabrani meni i vina specijalno uparena uz svaki gang upotpunili su prefinjenu atmosferu i opustili sve goste.

Za predstavnike medija organizovan je nesvakidašnji fotošuting “za naslovnicu” sa Range Roverom, dok je iza kamere naš proslavljeni fotograf Miloš Nadaždin. Drugi dan bio je rezervisan za avanturu i uzbudljivu vožnju električnim sankama po planini.

Ceo Range Rover tim se potrudio da gosti sa Kopaonika odu sa snažnim doživljajem Range Rover modernog luksuza.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group