Supreme® i Ducati lansiraju ograničeno izdanje Streetfighter V4 S

Više slika

Više slika

Ducati i Supreme® su udružili snage kako bi stvorili jedinstvenu i ekskluzivnu kolekciju koja spaja dinamični svet Ducati motocikala sa street-savvy estetikom brenda Supreme®.

Podržano od strane Drudi Performance, ovo partnerstvo je proslava kvaliteta, stila i autentičnosti, sa ograničenom serijom  koja uključuje izvanredan Streetfighter V4 S, usklađenu tehničku opremu i niz lifestyle odeće.

U osnovi ove saradnje je Streetfighter Supreme®, zapanjujući motocikl koji predstavlja fuziju Ducati inženjeringa visokih performansi i kultnog stila Supreme. Dizajn za koji je bio zadužen Aldo Drudi, sadrži nepogrešiv beli i crveni logo Supreme®, stvarajući remek-delo pop arta na dva točka.

Tehnička sofisticiranost Streetfighter V4 S je poboljšana ekskluzivnim komponentama kao što su Brembo Stilema® prednje kočione čeljusti, sada u upadljivoj crvenoj boji sa belim logotipom. Na felnama se takođe nalazi brend Supreme®, dodajući detalj u boji koji dopunjuje celokupni dizajn motocikla.

Ovaj model se ističe ne samo po svojim performansama već i po svojim jedinstvenim estetskim detaljima, kao što su glava upravljača sa ograničenim brojem i namenska animacija na ploči.

Svaki Streetfighter Supreme® se isporučuje u drvenom sanduku po meri, u pratnji kompleta dodatne opreme u namenskoj kutiji. Ovaj komplet uključuje sertifikat o autentičnosti, prilagođeni prekrivač motocikla i komponente za konfiguraciju sa dva sedišta, obezbeđujući da svaki vlasnik ima zaista jedinstven deo ove saradnje.

Supreme® je sarađivao sa Ducati® i Aldom Drudijem kako bi kreirao komplet tehničke odeće koja kombinuje vrhunsku zaštitu sa vrhunskim stilom. Kolekcija uključuje Dainese® trkačko odelo – kožni kombinezon koji istovremeno štiti i odiše stilom, sa dizajnom ekskluzivnim za ovu saradnju. Kolekciju dopunjuje Dainese® trkačka jakna izrađena po najvišim standardima koja nudi savršenu kombinaciju zaštite i stila, dostupna u ograničenim količinama. Tu je naravno i kaciga Arai® Corsair-X Helmet sa specijalnom liverijom koju je dizajnirao Drudi Performance. Sve ne bi bilo potpuno bez Spidi C1 kožnih rukavica koje nude odličnu zaštitu i stil, noseći potpis Drudi Performance.

Ovi artikli su dostupni isključivo kroz Ducati SuMisura program za klijente koji kupuju Streetfighter Supreme®, osiguravajući da svaki vozač bude opremljen najboljom opremom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group