Radoznalost je ubila mačku: nemački reporter saznao šta se krije ispod škotskog kilta

Jedan nemački TV reporter nije mogao da veruje svojim očima kada je tokom prenosa uživo ispred Euro 2024 otkrio šta se nalazi ispod kiltova škotskih navijača...

Prošlog petka, 14.juna, fudbalski fanovi širom Evrope dočekali su svoj posebni dan, odnosno zvanično otvaranje Euro 2024, gde će se 24 najbolje fudbalske reprezentacije nadmetati kako bi ponele titulu prvaka. Na utakmici planiranoj za otvaranje prvenstva, domaćini, odnosno Nemci, suprotstavili su se Škotskoj.

Kao što je u umovima mnogih bilo očekivano, Škoti su po dolasku u Minhen iscrpeli pola zaliha piva svog domaćina, praveći ludu zabavu kako za sebe, tako i za sve prolaznike koji su se našli u njihovoj blizini. Ne mareći previše za pobedu u prvoj utakmci, Škoti su uživali u svom provodu, što je privuklo pažnju jednog nemačkog reportera.

Stefan Švarckof, glavni reporter lokalnog informativnog kanala Welt TV, našao se okružen Škotima dan pred utakmicu, izveštavajući baš o njihovom dobrom provodu, ali i dobroj energiji koju su stvarali u svom okruženju, kada mu je prišla jedna raspevana grupa navijača. Jedan od njih mu je zalepio nalepnicu škotske zastave na čelo i košulju, dok je govorio pred kamerom. Švarckof je bio oduševljen činjenicom da su brojni fanovi došli odeveni „tradicionalno” sa dresovima gore i škotskim kiltovima dole.

Jedan od škotskih navijača podigao je svoj kilt, otkrivši pravo iznenađenje ne samo za ovog reportera, već i za hiljade Nemaca koji su gledali njegovu reportažu kod kuće. U pravom duhu tradicije, čovek nije nosio donji veš ispod kilta, pa je podelio sliku svojih genitalija izloženih usred centra Minhena sa svima koji su ga videli.

Švarckof nije mogao da veruje šta se dogodilo, a njegova reakcija je bila neprocenjiva. Pogledajte i sami:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group