Spreman za batine: Edi Hal sledećeg februara u oktagonu

Edi Hal potvrdio je da će stupiti u oktagon kako bi se sledećeg februara borio sa trentuno najjačim čovekom na svetu, Mičelom Huperom...

Kao što je Finishers Championship postavio na svom sajtu: „Spremite se za borbu koju ste očekivali. Lansiranje 2024. godine. Top MMA borci izravnaće račune za svoje nedovršene poslove. 12 učesnika u sistemu eliminacije. Nagrada od 300 miliona dolara. Slavne ličnosti. Plemstvo“.

Hal je potvrdio da će učestvovati u ovom takmičenju i da će se boriti sa Huperom putem Instagram posta, nakon što je od strane pratilaca upitan koga je izvukao u prvoj rundi. Huper trenutno poseduje titulu najjačeg čoveka na planeti, što je ista ona koju je Hal osvojio 2017. godine.

Hal se prebacio na borilačke sportove nakon Strongmen šampionata kako bi ukrstio pesnice sa svojim ljutim rivalom Torom Haftorom Bjernsonom. Međutim, Englez je izgubio od Islanđanina u prilično smešnom meču, u kome je njegov rival trijumfovao jednoglasnom sudijskom odlukom.

Bjernson je najavio svoje penzionisanje nakon ovog meča, dok je nešto ranije ove godine Hal priznao za medije da je to nešto o čemu on takođe razmišlja nakon svoje bodibilderske avanture. Engleski strongmen naći će se u oktagonu sa Huperom sledećeg februara, u meču koji će biti održan na Bliskom Istoku.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group