Radite ove vežbe svakog jutra ako želite isklesane trbušnjake

Postoje mnogo bolje vežbe od klasičnih trušnjaka...

Kada je reč o treningu stomaka, veliki broj ljudi svakodnevno radi ogroman broj trbušnjaka, jer smatra da je to vežba koja je najbolja za stomak. Međutim, to nije tačno i postoje mnogo efektivnije vežbe koje će vam omogućiti mnogo bolje razulate za dosta kraće vreme.

Problem sa trbušnjacima je taj što pogađaju samo jedan deo stomačnih mišića. Džared Bekstrand, fitnes stručnjak, kaže da je telo kao jedna velika soba. „Ako želite snažnu i izdržljivu sobu koja se neće slomiti, morate da ojačate sve zidove sobe, a ne samo jedan. Ako dobro izgradite samo jedan zid, a ostale zidove zanemarite, soba će se srušiti. Ista stvar je i sa vašim telom. Ako previše pažnje i vremena posvetite samo jednom stomačnom delu, a ostale delove zanemarite, ništa nećete postići.“

Fitnes trener, Kris Heira, vodi se sličnom logikom i smatra da se stomak mora aktivirati na više ralzličitih načina kako bi se postigli najbolji i najbrži efekti. On nam je pokazao vežbe koje moramo raditi svakog jutra ako želimo čvrst, vitak i isklesan stomak.

Vežbe koje ćete videti se lako rade, ali neke od njih su prilično teške, pa se dobro pripremite na jutarnji trening posle kojeg ćete biti prilčno umorni i znojavi.

Pogledajte klip ako želite da vidite o kojim vežbama je reč:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group