Top 3 vežbe za veliku leđnu lepezu

Džaba velike ruke, džaba velike grudi ako imate mala leđa...

Sigurni smo da svi muškarci žele da imaju leđa kao Herkules. Velika leđa su pokazatelj snage i svi koji treniraju se trude da povećaju leđne mišiće. Ipak, ovo nije tako lak zadatak. Potrebno je dosta vremena kako bi se ovi mišići pravilno razvili i samim tim povećali. Međutim, ono što mnogi ne znaju ili zaboravljaju, jeste da su latisimus dorsi najveći leđni mišići, koji vam omogućavaju da izgledate krupnije i mišićavije.

Latisimus dorsi stvaraju leđnu lepezu i ako se ovi mišići pravilno aktiviraju i opterete, mogu se dosta povećati i dati vam fenomenalan i snažan izgled. Pošto je vanderno stanje prošlo, napokon možemo posećivati teretane, pa vam zato predstavljamo top 3 vežbe koje će vam aktivirati upravo ovu grupu mišića.

Pogledajte video klip ispod ako želite da vidite o kojim vežbama je reč, a sledeći put kada budete kročili u vašu omiljenu teretanu, obavezno ih radite.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group