Trening od 4 minuta koji će vam pomoći da skinete salo sa stomaka

Prvi rezultati su vidljivi posle samo nedelju dana...

Salo na stomaku je definitivno najteže skinuti i verujemo da svi vi imate problem sa debljim stomakom koji nikako ne možete da sredite. Zato smo odlučili da vam predstavimo trening koji će vam pomoći u ovoj misiji.

Ovaj trening je kreiran sa ciljem da vam pomogne u misiji skidanja sala i da vam omogući da na najbrži način dođete do trbušnih mišića. To znači da ovo nije jednostavan zadatak i da ovaj trening neće biti lak. Trening se sastoji od nekoliko vežbi koje ćete morati da uradite. Za svaku vežbu uradite 20-30 ponavljanja, a zatim se odmorite 10-20 sekundi i krenite na sledeću vežbu. Uradite dva kruga sa svim vežbama i ovaj trening radite svaki drugi dan. Za njega će vam biti potrebno samo 4 minuta i vaš stomak će tada goreti, tako da se pripremite na paklenu muku od 4 minuta.

Pogledajte video klip kako biste videli koje vežbe treba da radite.

Naravno, nije dovoljno da samo radite ove vežbe, potrebno je da uskladite ishranu i da izbacite proizvode koji nisu dobri i koji vas goje. Takođe je bitno da imate 8 sati sna i da radite i druge vrste vežbi u toku dana kako bi se vaš metabolizam ubrzao i kako bi trošili više kalorija.

Prve rezultate bi trebalo da primetite za nedelju dana, ali da biste potpuno skinuli salo, biće vam potrebno i nekoliko meseci. Sve zavisi koliko ćete biti uporni i kolika će vam biti želja za boljim izgledom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group