10 dokaza da su parovi koji usklađuju odeću zaista kompatibilni

„Sve što ljubimo – stvorili smo sami...“

 

Da li ste se nekad zapitali koje je pravo značenje ovih stihova i zašto uvek biramo osobe koje u nama bude ono najskrivenije i najmisterioznije?

 

Kažu da se suprotnosti privlače, ali u realnom životu, vrlo često se dokazivalo suprotno od te fraze. Suprotnosti se možda privlače, ali na kraće staze. Dužim stazama koračaju oni koji se bolje razumeju, imaju slična interesovanja i ciljeve. Kada vas partner privlači i dok ste u vezi sa njim, indirektno govorite: “sviđa mi se način na koji funkcionišeš u ovom svetu”. Zato i ne čudi što parovi koji sebe doživljavaju kao jedan dobro uigran tim, gotovo uvek imaju stabilnu i kvalitetnu vezu na kojoj bi im svi pozavideli.

 

Možda nekima zvučimo previše ozbiljno, ali o ljubavi se uvek najbolje govori bez sentimenata. Volimo da vidimo konkretne dokaze za naše tvrdnje, a inspiraciju pronalazimo na najneverovatnijim mestima. Verovali ili ne, ali na današnje razmišljanje o kompatibilnosti partnera navela nas je najnovija letnja kolekcija odeće čuvenog španskog brenda Pull&Bear. Za razliku od većine letnjih noviteta koje smo imali prilike da vidimo na početku nove sezone, Pull&Bear nas je oduševio svojom spontanošću, kao i neverovatnom igrom boja i dezena. A najbolje od svega: sve pomenuto dolazi kako u muškoj tako i u ženskoj verziji! Čininam se da je svaki komad odeće kreiran sa namerom da se nosi u duetu, a da istovremeno u svakoj kombinaciji zadrži svoj jedinstven karakter. Ako ste spremni za malo ljubavne filozofije, u nastavku vam donosimo 10 dokaza da su parovi koji usklađuju odeću zaista kompatibilni!

“Volim te, jer me podstičeš da uvek iznova pronalazim sebe”

Koliko je samo istine u ovoj izjavi! Pravi partner ume da nas ohrabri i pomogne nam da pronađemo svoj put, kao i da izgradimo sebe, ali i svoj modni izraz. Možda nikada ranije niste zamišljali sebe u over-size majici sa grafičkim detaljima, ali sada znate da vam ona pruža najbolji osećaj dok zajedno sa voljenom osobom šetate obalom reke.

Pogledajte

“Volim te, jer si moj najveći oslonac”

Svi tragamo za osobom koja će uvek biti tu, i u dobru i u zlu. Nikada nijedna strast nije pobedila osećaj sigurnosti koju daje veza sa osobom koja je spremna da nam pomogne u svakom trenutku. Čak i onda kada poželimo da eksperimentišemo sa nekim novim trendovima, poput šarenog printa, možemo računati da će nas voljena osoba podržati i ispratiti svojim autfitom, a to je, složićete se, neprocenjivo!

Pogledajte

“Volim te, jer mi uvek vraćaš osmeh na lice”

Imali ste težak dan na poslu, dobili ste loše vesti od prijatelja, jednostavno, danas vam ništa ne ide od ruke. Čini vam se da sunce sija malo drugačije, ili možda uopšte i ne sija? No, odjednom se ispred vas stvorila vaša voljena osoba i svet je odmah postao jedno bolje i vedrije mesto, zar ne? Sada ste nasmejani i spremni za nove avanture, i veselo iz svog garderobera uzimate jungle-print!

Pogledajte
“Volim te, jer mi uvek vraćaš osmeh na lice”

“Volim te, jer me vraćaš u detinjstvo”

 

Gomila dosadnih obaveza, svakodnevna rutina koja ubija uzbuđenje novog dana, ljudi koji nas guše svojim problemima, računi koji svakog meseca dolaze na naplatu – ah kako bi dobro bilo da čovek nikad ne odraste! Zato, ukoliko pored sebe imate osobu koja je spremna da podetinji zajedno sa vama – čuvajte je, i pratite u svemu! Čak i u ovako jednoj cool sportskoj kombinaciji koja neodoljivo vraća u bezbrižne dane.

 

“Volim te, jer voliš sva moja raspoloženja”

Budimo objektivni... kada prođe početna strast i opčinjenost nekom osobom, većina parova zapada u krizu. Osim onih koji znaju da svako od nas u sebi krije kompleksnu ličnost sa svim vrlinama i manama, kao i čestim promenama raspoloženja. Žene su u ovom poslednjem posebno iskusne, pa im je zato potreban partner koji je spreman da voli sve njihove “bubice”. Plava, žuta, zelena ili roze, koju boju želiš danas?

Pogledajte

“Volim te, jer poštuješ moje ideale”

Negde duboko, u svakom od nas, krije se ideal koji nas pokreće, nešto čemu se divimo i u čemu pronalazimo inspiraciju, čak i u najtežim vremenima. Pronaći osobu koja je spremna da razume i poštuje tu dobro skrivanu stranu naše ličnosti, često izgleda kao nemoguća misija, ali verujte nam na reč – nije! Sigurni smo da na tog mladog avanturistu kojeg krijete u sebi već čeka neko, baš kao što ova zabavna majica sa Naruto printom čeka na vas

Pogledajte
“Volim te, jer poštuješ moje ideale”

“Volim te, jer poštuješ moje prijatelje”

 

Još jedan kamen spoticanja mnogih turbulentnih veza. Čak i onda kada su prijatelji ti koji direktno posreduju između dvoje ljudi, često se dešava da upravo prijateljske veze trpe uporedo sa jačanjem emocija. Slažemo se da bi odnos sa partnerom trebalo da bude prioritet, ali to ne znači da morate zapostaviti svoje prijatelje i osobe sa kojima imate neku posebnu istoriju. Najnovija letnja kolekcija Pull&Bear-a vas podseća upravo na to, ohrabruje vas da se izaberete najlepršavije šarene modele i podelite svoju bezbrižnost sa najboljim prijateljima/prijateljicama!

“Volim te, jer poštuješ moj ukus”

Možda baš i nisi tip žene koja sluša punk, niti dok se tuširaš pevušiš stihove “I wanna be sedated”, ali jedno ti možemo garantovati – sve dok poštuješ stvari koje on voli, svom partneru šalješ poruku da imaš puno poštovanja i prema njegovoj ličnosti! To je nešto što svaki muškarac ceni. Naročito onaj koji se usuđuje da na svojim grudima nosi naziv svog omiljenog benda.

Pogledajte

“Volim te, jer poštuješ moju ženstvenost”

Ono o čemu svaka žena sanja jeste da kraj sebe ima partnera koji ne bi gušio njenu lepotu i ženstvenost. Koliko god ona bila dinamična, uporna, pametna i snalažljiva, u njoj uvek postoji potreba da joj se dive zbog njene lepote. Zato će za letnji noćni izlazak opet odabrati onu provokativnu šarenu haljinu koja joj tako dobro stoji,  i da - očekivaće tvoju punu podršku, bez ljubomorisanja molim!

Pogledajte

“Volim te, jer mi tako dobro stojiš!”

Znate onaj trenutak kada se spremate za odlazak kod zajedničkih prijatelja – sve teče lagano, opušteno, bez žurbe i tenzije. Jedno drugom dajete savete šta da obučete, kakvo će vreme biti, i da li možda ne bi bilo loše da imate rezervnu jaknu. A onda, odjednom eto vas – stojite zajedno pred ogledalom i ponosno konstatujete: baš smo lep par! Baš poput ovog spoja svetlog teksasa i bele košulje sa veselim printom...

Pogledajte

I to je sasvim dovoljno, da svoju lepšu polovinu uhvatite čvrsto za ruku i krenete put novih avantura. Nasmejani, lepršavi, i sasvim sigurni u svoju ljubav,

jer vi ste jednostavno – dobitna kombinacija!