Ako želite da vas žene saleću - koristite ove parfeme

Kao što verovatno već znate, miris je veoma moćno čulo, koje nas može asocirati na dane detinjstva, inspirisati ili osvojiti za samo nekoliko sekundi...

Poput savršene odevne kombinacije koju pripremamo za svaku bitnu priliku, pažljivo birajući košulju, pantalone i cipele, uklapaju sve aksesoare koji su nam potrebni, parfem je završni detalj koji ostavlja možda čak i najsnažniji utisak na sve ljude sa kojima se susrećemo tokom jednog dana.

Mnogi muškarci ne posvećuju pažnju kolonjskim vodama i parfemima koje koriste - tačnije koriste one koje su dobili na poklon za rođendan od tetke koja nije imala inspiraciju za nešto bolje, ne razmišljajući o tome da li taj miris odgovara njihovom karakteru, situaciji za koju ga nanose i slično tome.

Ipak, žene vrlo često parfem na muškarcu primete čim mu se približe i on im se urezuje u sećanje, zbog čega je od krucijalne važnosti odabrati miris koji vam savršeno odgovara. Sa tim na umu, predstavljamo vam petnaest muških parfema koje žene jednostavno obožavaju!

N.Đ.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group