Obuća koju svaki muškarac mora da ima

Predstavljamo vam obuću sa kojom ćete biti spremni za svaku priliku...

Svake godine muškarci postavljaju isto pitanje, a to je „Koju obuću da nosim ove godine?“. Uvek je teško napraviti izbor između određenih modela i tipova obuće. U zavisnoti od situacije i prilike zavisi i naš izbor obuće. Zbog toga, pravi muškarac u svom cipelarniku mora da ima različite tipove obuće, kako bi bio spreman za svaku priliku.

Mi vam predstavljamo obuću koji svaki muškarac mora da ima.

1. Cipele za izlazak

Ako volite da provedete veče u kafanama ili klubovima, onda su vam potrebne cipele za izlazak. Cipele „opuštenog“ karaktera uklopiće se uz svaku vašu odevnu kombinaciju. Sako i pantalone ili košulja i farmerke, nije bitno, cipele za izlazak će se savršeno uklopiti uz ovakve kombinacije. Kada kupujete ovakav tip cipela, vodite računa da ne kupite cipele koje su previše „ozbiljne“ tj. formalne. Trudite se da to bude moderna obuća koja je mešavina patika i cipela.

2. Sportske patike

Muškarci su veliki ljubitelji sporta, ali i sportske mode. Ništa nije lepše od mekane trenerke i lepih, udobnih sportskih patika. Ovakav tip patika sjajan je za izlazak u park ili za jednostavnu šetnju.

3. Ležerne patike

Cipele ne moraju da budu jedini izbor za izlazak. Ležerne patike su takođe odlične ako hoćete da izgledate fenomenalno u klubu, kafani ili kafiću. Plitke patike su trenutno najpopularnije, kao što su All Stars -„Starke“.  Ovakav tip patika možete sa lakoćom uklopiti sa šortsevima, košuljama, majcama i jaknama i uvek ćete izgledati savršeno.

4. Formalne cipele

Iako volimo da se zabavljamo i izlazimo, svoj cipelarnik moramo opremiti i sa elegantnim i formalnim cipelama. Ako ste nekad išli na razgovor za posao, i sami znate koliko je važno da izgledate elegantno i poslovno, a bez formalnih cipela to je ne moguće. Formalne cipele su savršen partner vašem odelu, a kada su formalne prilike u pitanju, onda je ovakav tip cipela savršen izbor.

5. Čizme

Kada kažemo čizme, ljudi većinom pomisle na kaubosjke čizme koje oblačimo do kolena. Muške čizme postaju sve popularnije i savršene su sa loše i kišovito vreme. Ova obuća je neizbežan deo muškog cipelarnika, jer blatnjavo i kišno vreme mogu da upropaste vašu ostalu obuću. Čizme, ili zimske cipele, kako ih drugačije nazivamo, moraju da služe svojoj svrsi, tj. da vas štite od loših vremenskih uslova. Sa čizmama takođe možete izgledati i elegantno i ležerno, ako ih na pravilan način uklopite sa vašom odećom.

6. Papuče

Za kraj ostavili smo papuče, kao poslednji element muškog cipelarnika. Postoji veliki broj papuča, pa tako neke mogu biti za kuću, dok su druge za plažu. Papuče su definitivno „najopušteniji“ tip obuće i u njima uvek morate da se osećate prijatno i udobno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group