Top 10 muških parfema koji su najbolji za plažu

Ako se situacija sa granicama sredi i ako uspemo negde da otputujemo za ovo leto, onda ovi parfemi moraju poći sa nama...

Parfemi su naši najbolji prijatelji, pogotovo kada stignu topli letnji dani. Parfemi su tu da poruče da vodimo računa o sebi i da u svakoj situaciji volimo da lepo mirišemo. Iako to radimo prvenstveno zbog sebe, uz pomoć dobrog parfema i mirisa, mnogo je lakše osvojiti srce željene devojke i privući pažnju u društvu.

Međutim, muškarci uvek postavljaju pitanje - koji parfemi su najbolji za leto? Mi smo tu da vam pomognemo i da vam odgovorimo na ovo pitanje. Pošto nam leto donosi temperature koje idu i preko 40 stepeni, onda je vrlo važno da pronađemo parfeme koji nisu mnogo jaki i koji imaju sveže i citrusne note. Ako leti koristite parfem koji ima teške i slatke mirise, oni će se još više pojačati na visokim temperaturama i takvi parfemi vam neće prijati jer će njihov miris biti težak i naporan.

Ovi parfemi ne samo što su sjajni za leto, već su odlični i za plažu, jer sjajno reaguju na visokim temperaturama i jarkom suncu.

Evo o kojim parfemima je reč:

Foto:Da Man

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group