Korak po korak bliže savršenstvu

Korak po korak bliže savršenstvu

“Ne plašite se savršenstva, ionako ga nikada nećete dostići”, govorio je čuveni španski slikar, Salvador Dali. Upravo je ta misao inspirisala poznati španski brend obuće za svoju novu kolekciju, koju opisuje rečima - Uvek bolje, ali nikad savršeno!

 

Camper, u skladu sa dugom tradicijom, nastavlja da bude inovativan i drugačiji, a sigurni smo da jedan trend nikada neće izaći iz mode - kvalitetna obuća izrađena od prirodnih materijala! Upravo to je sinonim za slogan “uvek bolji”, koji Camper brendu daje motivaciju za eksperimentisanjem, kako bi se u godinama koje dolaze približio savršenstvu.

 

I dok smo analizirali modele iz nove kolekcije, prvo što smo zapazili su živopisne boje i suptilne forme. Očigledno je zamisao Camper brenda, da na početku nove sezone, jači pol predstavi u mnogo opuštenijem svetlu, gde je samo nebo granica. Zato zgrabimo tu šansu i spremno zakoračimo u proleće!

 

Ove sezone usudite se da sebe sagledate iz nešto drugačije perspektive i razmislite šta je to što vam nedostaje da biste se približili savršenstvu? Da li spadate u grupu previše uglađenih muškaraca koji vole klasiku i eleganciju?

NEOČEKIVANO

Ukoliko je opuštenost i dobra zabava oduvek prva asocijacija na vašu ličnost, u tom slučaju vam savetujemo da isprobate kontrastne modele poput TWINS KARST cipela, koje će za tren oka vašem izgledu dati dozu neočekivane sofisticiranosti i unikatnosti. Gornji deo ovog modela je izrađen od teleće kože i organskog pamuka, a poseduje i EVA đon za lagan osećaj, reciklirani OrthoLite® uložak i XL EXTRALIGHT® Organix™ spoljni đon.

Pogledajte

ZABAVNO

Ukoliko ste pristalica klasike i ne volite da žrtvujete svoj komfor, ali želite da u svoj pomalo predvidiv stil unesete dozu nepredvidivog, onda je za vas odličan izbor KARST model patika sa kožnim gornjim delom i XL EXTRALIGHT® Organix™ đonom. Ova obuća nudi opušten izgled i prosto poziva na akciju. Meka koža u spoju sa sportskom siluetom, kao i neodoljive kombinacije crne i naranžaste boje, poslaće vašem okruženju potpuno zabavnu poruku o vama.

Pogledajte
ZABAVNO

Njegovo veličanstvo Camper je oduvek predstavljao sinonim za

udobnost, svestranost, ali i originalnost!

 

URBANO

Sličan efekat imaju i CRCLR modeli, koji ovog proleća dolaze u više zanimljivih kombinacija boja, kako bi vam pokazali da je došlo vreme za jedan potpuno novi pristup urbanoj obući. I dok menjate svoj pristup modnim trendovima, sasvim je ok pozabaviti se i svakodnevnim navikama, posebno ukoliko već odavno osećate da je vreme za promene. Kod ovog modela patika je primenjena EVA i XL EXTRALIGHT® tehnologija za udobnost.

Pogledajte

HRABRO

Svi modeli iz Camper prolećne kolekcije kao da su kreirani sa namerom da pripadnike jačeg pola inspirišu da se hrabro vinu u neistražene avanture. To se ogleda u pažljivo biranim materijalima i u ergonomskim oblicima koji savršeno prate oblik stopala, ali i smelom dizajnu koji poručuje: “Ja sam ovde, ne možeš da me ne primetiš!”. Camper PEU STADIUM muške sandale, izrađene su od kože, sa XL EXTRALIGHT® Sustainable i đonom sa recikliranim EVA materijalom. 

Pogledajte
HRABRO

Camper svake sezone oživljava pojedine klasične modele kroz

novi i originalni dizajn, neprimetno povezujući sadašnjost sa prošlošću.

 

I koliko god neki modeli oduševljavaju svojom klasičnom formom i udobnim izgledom, toliko s druge strane modeli sa malim, ali itekako primetnim detaljima, (poput namerne “greške u pertlanju”, ili namerne “greške u rasporedu boja”), utiču na to da se vaš lični stil izdvoji u masi.

IZDRŽLJIVO

Ako ste u potrazi za nečim novim i uzbudljivijim, imajte u vidu da su mali koraci oni koji čine velike promene. Zato obavezno dajte šansu kožnim cipelama iz linije PEU, koje na prvi pogled možda deluju jednostavno i gotovo neprimetno, ali će vas sasvim sigurno oduševiti svojom neverovatnom savitljivošću, funkcionalnošću i izdržljivošću u svim uslovima. Camper PEU STADIUM izrađene su od teleće kože, sa EVA i XL EXTRALIGHT® tehnologijom za udobnost.

Pogledajte

OPUŠTENO

Od neobične obuće jarkih boja do pastelnih nijansi, Camper ima sve ono zbog čega ćete  poželeti da je leto već tu. Upravo najnovije Camper patike Runner K21 u retro dizajnu, dolaze u raznim bojama, plavoj, narandžastoj, krem i dr, a namenjene su i muškarcima i devojkama. Napravljene su od kombinacije teleće i svinjske kože, kao i recikliranog PET materijala, sa laganim EVA đonom za maksimalnu udobnost i XL EXTRALIGHT® Organix™ spoljnim đonom. 

Pogledajte

Kolekcija Runner je rođena 1982. godine, i bio je prvi Camper iskorak u svet sporta. Kao lagane urbane patike, svake sezone se ponovo redizajniraju u potpuno novim bojama i materijalima, neprimetno povezujući sadašnjost sa prošlošću.

 

Kako je veći deo Camper kolekcije inspirisan prirodom, postaje jasno da je ona ujedno i poziv da ovog proleća budemo što prirodniji, opušteniji i otvoreniji za sve kombinacije. Priroda se ne stidi svojih nesavršenosti, već ih ponekad namerno ističe u prvi plan, kako bi nas podsetila da sve na ovom svetu ima svoje mesto pod Suncem.

 

Odabrani modeli iz nove kolekcije čekaju vas u prodavnici Camper u Galeriji, u Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i mobilnoj aplikaciji.