Od danas živimo na svoj način - slobodno

Od danas živimo na svoj način - slobodno

Izađimo. Opipajmo puls prirode. Pronađimo svoje prijatelje. Pitajmo ih jesu li raspoloženi za putovanje. Hajde, odavno nismo osetili miris slobode i prolećnog vetra na svojoj koži. Fali nam to. Fali nam prijateljstvo, dugi razgovori, smeh i ljubav. Fali nam da zaronimo u beskraj plavetnila i da se potpuno stopimo sa bonacom...

 

Da, to je sve što želimo – da se radujemo svakom novom danu. Da oko sebe gledamo nasmejane ljude. Ljude koji imaju planove. Koji žele da žive život punim plućima. Koji znaju da se najveća promena dešava onog trenutka kada prihvatimo da smo drugačiji. Jedinstveni.

Rođeni za velike stvari!

LEŽERAN, ALI SPREMAN ZA AKCIJU

 

Ukoliko si pristalica ležerne varijante, ali nikad ne znaš gde ćeš završiti sa "ekipom", klasična plava košulja je idealno rešenje, jer je krojena za sve prilike. Za toplije dnevne varijante, ili za prohladne večeri, kada jednostavno produžiš rukave, sa ovim modelom uvek ćeš biti na sve spreman! Prijatna pamučna košulja sa džepom na grudima, dolazi u plavoj varijanti sa sitnim printom, a ima i mogućnost skraćivanja rukava.

Pogledajte

Da li ste stekli utisak, kada se zaljubite, da leptirići u stomaku utiču na odabir garderobe? Sigurno ste primetili koliko vas vaša voljena osoba motiviše da isprobavate drugačije stvari, da baš tada shvatate da se narandžasta, bela i plava mogu odlično uklopiti. U tim momentima se čak odvažite da isprobate cvetni print, jer shvatate da odeća nije samo crne i bele boje, i da nebo nije sivo. Baš tada, počinjete da volite morske motive. To je taj, summer vibe!

LEŽERAN, ALI SPREMAN ZA AKCIJU

Biti poseban, biti drugačiji, hrabar, biti uvek otvoren za nova iskustva, sinonimi su za večan stil, koji nikada neće izaći iz mode!

U HAVAJSKOM STILU

 

Uhvatite svoju voljenu osobu za ruku. Prošetajte. Možda ćete noćas gledati u zvezde ili ipak krenuti u provod? Nije važno. Svet je vaš. Čeka da ga istražite. A možda kada padne mrak, ove vesele palme sa košulje će zalelujati na morskom povetarcu. Nigde ne žurite, uživajte u havajskom stilu. Hawaiian bela pamučna košulja sa printom veselih palmi i talasa, idealna je za uživanje, gde god se nalazili. 

 

Pogledajte

U BOJAMA TIRKIZNOG MORA

 

Tirkizna boja nas sve mami. Nakon duge, hladne i dosadne zime, dozivate leto. U njoj osećate da ste svoji, da uživate u životu i radujete se svakom trenutku i druženju sa dragim osobama. Onim nasmejanim licima, sa kojima volite da provodite vreme bezbrižno, trčeći po pesku, dok vas zapljuskuju talasi. Scotch&Soda lanena košulja dugih rukava, odlično se uklapa i uz bermude sa morskim motivima.

Pogledajte

Kada osetiš taj topli zrak sunca na svojoj koži, osetićeš potrebu da nosiš letnje motive, uvek i svuda. Biraš zalazak sunca, talase mora i palme, koje možeš nositi na reveru, na jakni, šortsu, košulji. Samo nek je “aloha”! Tvoj izbor je i košulja u boji tirkiznog mora. Biraš i šarenu jaknu, koju ćeš, naravno, pozajmiti njoj na kraju večeri, dok ležite i uživate zagrljeni na plaži. Nekako ta ružičasto tirkizna kombinacija i njoj dobro stoji.

U BOJAMA TIRKIZNOG MORA

Scotch&Soda kolekcija slavi slobodan duh Amsterdama i poziva ljubitelje brenda da kroz nove modele za proleće/leto 2022, spoznaju moć samoizražavanja. 

A DANAS CVETAM...

 

Cvetni motivi su spremni za proleće! Ovim modelom ćete istaći svoj veseli karakter, i sigurno nećete ostati nezapaženi. Širićete lepo raspoloženje i svi će pričati o vama. Još ako svirate gitaru, to je pun pogodak! Uvek ćete biti rado viđen gost. Scotch&Soda plava majica od organskog pamuka, dolazi sa cvetnim printom i kratkim rukavima. Idealno se slaže sa džinsom.

 

Pogledajte

PRITAJENI AVANTURISTA

 

Možda si jedan od onih koji priželjkuje da ostane zauvek uhvaćen u vremenu, nasmejan i vedar, baš poput ovog prolećnog dana, ali ipak preferiraš da sakriješ svoj nesputani karakter i divlji avanturistički duh. Čas želiš da budeš jednostavan, čas voliš i da iznenadiš. Scotch&Soda slim fit muška košulja od pamuka u teget varijanti će ti pružiti elegantnu notu, ali će ostaviti dovoljno prostora da se probudiš kad to poželiš!

 

Pogledajte

Jedno je sigurno - kada se odlučite za Scotch&Soda modele, uvek ćete biti aktuelno obučeni, jer spajate nespojivo, istražujete neistraženo. Idete korak dalje. Ne odustajete od svojih snova. Vas ne zanima prosek, niti prolazne stvari. Vi postajete sinonim za večnost.

Vi postajete sinonim za slobodu sa stilom!

 

Od svojih početaka 1985. godine, Scotch&Soda u svakoj sezoni kroz zanimljivu igru smelog dizajna i funkcionalnosti odevnih komada, preslikava atmosferu i kulturu grada u kome je nastao. Komade za proleće/leto potražite u prodavnici Scotch&Soda u šoping centru Rajićeva, u Fashion&Friends multibrend prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.