Pokažite svoju jedinstvenost u novogodišnjoj noći

Pokažite svoju jedinstvenost u novogodišnjoj noći

Doček Nove godine je odmah iza ugla i pravo je vreme za planiranje poslednjih detalja koji će to veče učiniti zaista savršenim…

 

Preko izbora lokacije na kojoj ćemo se pozdraviti sa starom godinom i dočekati Novu, kao i društva u kom ćemo odbrojavati poslednje sekunde 2021., takođe moramo isplanirati savršene odevne kombinacije, odabrati svoj omiljeni parfem za to veče, frizuru i mnogo toga drugog. Sada je pravo vreme za kupovinu u poslednjem momentu pred doček. Kako bismo vam olakšali potragu, ovog puta smo izdvojili savršene komade brenda Zara, koji će učiniti da zablistate u novogodišnjoj noći.

KOŠULJA OD STRUKTURISANE TKANINE SLIM KROJA

Besprekorna klasika

 

Ukoliko se u svakoj važnoj prilici oslanjate na klasičnu modu i neprolazne krojeve, u ponudi brenda Zara možete pronaći sve što vam je potrebno za idealan svečani look. Klasični sako crne boje u kombinaciji sa pantalonama istog dizajna, belom košuljom i elegantnim crnim cipelama, omogući će vam da se osetite poput čuvenog Agenta 007 dok ispijate svoj martini čekajući ponoć.

SAKO OD SMOKINGA

PANTALONE OD ODELA

SVEČANE ŠPICASTE CIPELE

SATENSKA KOŠULJA

Formalna toplina

 

Iako je crna neprikosnovena boja elegancije koja će tu titulu nositi verovatno dok je sveta i veka, topli tonovi braon boje mogu učiniti da se istaknete u masi drugih ljudi, a da pritom ostanete verni svom klasičnom stilu. Zara vuneni kaput braon boje u kombinaciji sa pantalonama i satenskom košuljom, predstaviće idealnu uvertiru za cipele pomalo neobičnog izgleda sa kopčom sa strane.

PANTALONE OD ODELA

KAPUT OD MEŠAVINE VUNE

ELEGANTNE MONK CIPELE

SAKO SA ŠPIC REVERIMA

Električna privlačnost

 

Ako želite da se osećate kao zvezda večeri dok se opraštate od ove godine, koju verovatno želite što pre da zaboravite baš kao i onu pre nje, blejzer električno plave boje, u kombinaciji sa sivo-crnim džemperom koji se presijava i pantalonama koje su dobile lakirani finiš, ostavićete trajni utisak, bez obzira na to koliko se ljudi nalazi oko vas.

LAKOVANE PANTALONE

SVETLUCAVI DŽEMPER

ČELSI ČIZME

Zara je brend koji je poznat po svom istančanom osećaju za prepoznavanje trendova, koje vešto kombinuje sa komadima vanvremenske privlačnosti, a svojim vernim kupcima uvek nudi nešto sasvim drugačije i neočekivano. Uz njihovu interesantnu estetiku, koja je donekle inspirisana urbanom scenom i klasičnim vojnim komadima, Zara u svom asortimanu poseduje za svakog po nešto. Predlažemo vam da što pre posetite jednu od njihovih prodavnica ili online shop i pronađete savršenu kombinaciju za sebe.