Savršeni alat za svakog muškarca - Philips OneBlade

Savršeni alat za svakog muškarca - Philips OneBlade

Veći deo ljudi je prošlu godinu proveo kod kuće, koja je u isto vreme igrala višestruke uloge…

 

Bila je naš dom, naša kancelarija, teretana, omiljeni kafić, restoran i bioskop i svakodnevno nas je prihvatala bez predrasuda i pravila oblačenja. Provodili smo po čitav dan u pidžamama i trenerkama, opustili smo se po pitanju svojih frizura i izgleda i koristili svaki trenutak svog vremena da na neki način uživamo. Odela i kravate su ostali u zapećku naših garderobera, elegantne cipele su čekale na neki novi trenutak u kom će moći da zablistaju, zajedno sa kaputima, aktentašnama i drugim elementima poslovnog kodeksa oblačenja.

 

Ipak, svet oko nas počeo je da se vraća u normalu, korak po korak, navodeći nas da se vratimo svojim starim ritualima, koliko god da nam je teško palo odvajanje od komfora i udobnosti rada od kuće. I tako ponovo, jedan dan koji traje dvadeset i četiri časa nije dovoljan za sve naše obaveze, pa konstantno negde žurimo trudeći se da ispunimo svoje svakodnevne obaveze munjevitom brzinom.

Ponovo smo počeli da se budimo rano i spremamo za posao, sa nostalgijom se prisećajući bezbrižnih dana kada su naše kancelarije bile smeštene u našim dnevnim boravcima ili drugim delovima doma. I dok žene svoje jutarnje rituale započinju pravljenjem frizure i šminkanjem, muškarcima preostaje da se pobrinu za svoje lice i bradu, kako bi u svakom trenutku izgledali uredno i uglađeno.

 

Ukoliko je brada koju imate duža, znate koliko muke ona sa sobom donosi nekim danima, kada se jednostavno opire svim našim pokušajima da je sredimo i učinimo pristojnom.

Ukoliko ste se više puta susreli sa “Bad Beard Day”, onda definitivno priželjkujete neko čudo modernog sveta koje će vam pomoći u dostizanju besprekornog izgleda, bez mnogo muke. Kompanija Philips kao da je prisluškivala i čula sve naše muke, jer je odlučila da predstavi OneBlade.

 

OneBlade   je nešto poput čarobnog štapića – nije ni brijač, niti trimer, već hibridni uređaj koji može da trimuje, brije ili oblikuje svaku dužinu brade, a idealna je opcija za one koji vole i žele da eksperimentišu sa svojim izgledom s vremena na vreme. Koristi se veoma lako i radi bežično uz pomoć dopunjive baterije – što će posebno značiti onima koji imaju jedno kupatilo koje uzurpiraju naše lepše polovine dok se spremaju za posao, na suvom ili pod vodom, sa penom/gelom za brijanje ili bez njih, brižljivo prateći konture vašeg lica.

Savršeni alat za svakog muškarca - Philips OneBlade

Njegova oštrica koja štiti vaše lice od iritacije i posekotina, poseduje zaobljene ivice i glatki prelaz, a može se menjati po potrebi. Oštrica je izuzetno brza i pomera se 200 puta u sekundi, prolazeći i kroz najgušću bradu, poput oštrog noža kroz margarin. U kompletu sa OneBlade   dobijate i češljiće za trimovanje brade, koji će vam olakšati njeno održavanje.

 

OneBlade   je baš ono što muškarci vole – jedan predmet, koji menja nekoliko alata i olakšava im svakodnevnu borbu sa bradom i brkovima, dozovljavajući im da svoje jutarnje sređivanje završe za nekoliko trenutaka. Kada ga jednom isprobate, nikada se nećete vratiti običnim brijačima, shvatajući konačno da je budućnost zaista stigla.