Da li vam je potrebna pomoć tokom radnog dana?

Da li vam je potrebna pomoć tokom radnog dana?

Online poslovni sastanci su početkom pandemije bili neophodnost, a danas je to opšteprihvaćeni model u celom svetu. Iako sastanci „uživo“ imaju svoje prednosti, sastanci putem nekih od popularnih platformi su se pokazali kao vrlo praktični. Navikli smo se na njih i uvideli prednosti. Oni donose osećaj slobode, pa možemo biti u kancelariji, kod kuće,  u restoranu, kafiću, ili pak na klupi u parku. Sve što nam je potrebno su internet i mobilni telefon.

 

Telefoni su danas toliko „pametni“ da u trenu mogu postati pravi poslovni asistenti, te svom korisniku mogu da pruže veliku podršku u pripremi, vođenju i izveštavanju sa sastanaka. Samsung Galaxy Z Fold3 je pravi poslovni asistent za ljude koji posao obavljaju tokom celog dana, dok su u pokretu, dok obavljaju više aktivnosti istovremeno. U sinergiji sa S Pen-om ovaj model donosi potpuno novo korisničko iskustvo, u kome je podrška ključna, a rezultat osnaživanje produktivnosti, brzine i kreativnosti korisnika.

Asistencija uz koju je svaka aktivnost kvalitetnija

Ovaj uređaj zaista prati ritam poslovnih obaveza jer omogućava rad u više aplikacija istovremeno. Korisnik je u prilici da dok je na video pozivu istovremeno prati prezentaciju, izvlači beleške, unosi promene u sopstvenim dokumentima. Model je kompatibilan sa S Pen-om, koja dodatno ubrzava i usavršava proces ilustrovanja i prezentovanja. S Pen zaista proširuje mogućnosti Z Fold-a 3 kada je u pitanju pomoć u obavljanju poslova u pokretu. Ako ste privučeni ovim telefonom jer želite radni prostor veličine tableta sa prenosivim pametnim telefonom, S Pen je neophodan. Svima nam je jasno da je multifunkcionalnost od izuzetnog značaja u 21. veku. Ova dva „asistenta” su savršeni par zato što vam nisu potrebni debeli rokovnici već možete sve da imate na jednom uređaju i da pakujete foldere i podatke kako vam je najlakše.

Vaš telefon je više od vašeg rokovnika

Na sastancima je potrebno zabeležiti što više informacija i podataka i to morate uraditi efikasno i brzo. „Tradicionalni“ način su rokovnici, koji često budu nepregledni i neuredni, a moderan način koji je u službi brzine i funkcionalnosti je digitalna verzija beleški. Sa S Pen-om to izgleda sasvim drugačije. Rukom zapisujete na telefonu beleške uz S Pen, a vaš rukopis se nakon sastanka transformiše u digitalni tekst. Uz Galaxy Z Fold3, na jednoj strani ekrana možete biti na video pozivu, a na drugoj možete unositi beleške.

Menjanje i prilagođavanje dokumenata u vašem stilu

 

Sve što se od dokumenata sačuva potrebno je u nekom momentu prilagođavati različitim potrebama. Tu se pre svega misli na tekstove, kopiranje određenih delova teksta i prebacivanje u druge, lakše koordinisanje prezentacijama i mnoge druge stvari.

 

Uz opciju „smart select” lako se kopiraju oni odsečci koji su vam potrebni za dalji rad i prebacuju na drugu stranu. U suštini, to je stara i svima poznata radnja „copy-paste” samo sada na lakši i inovativniji način. Takođe, moguće je praviti izmene u dokumentima, ostavljajući komentare u samom tekstu, i sebi olakšati kasniji rad.

Vaš telefon je više od vašeg rokovnika

Postanite gospodar svog vremena

 

Svaki trenutak je izuzetno važan i može biti od krucijalnog značaja za bilo koji projekat koji imate na umu. Zapisivanje aktivnosti na kalendaru Galaxy Z Fold3 5G može da izgleda kao da vodite kalendar u papirnoj formi. Budite kreativni, označite zvezdicama bitne događaje, koristite različite boje i budite uvek u ravni sa vremenom, a nikad u trci sa njim.

 

Ako vam je potreban savršen asistent, sve informacije o Galaxy Z Fold3 5G i S Pen uređajima možete pronaći na LINKU