UFC borac zbog strašnog nokauta doživeo napad u oktagonu

Brajs Mičel potvrdio je svim obožavaocima da je dobro, nakon pretrpljenog napada izazvanim brutalnim nokautom od strane Džoša Emeta...

Mičel, koji je uključen u čitavu borbu svega dve nedelje ranije, imao je krajnje obećavajući start takmičenja, ali se na kraju našao na drugoj strani razarajuće desnice, tokom prve runde njihovog zajedničkog UFC 296 meča u Las Vegasu.

Ovaj udarac protivnika nije samo završio borbu istog momenta, on je takođe aktivirao hitnu medicinsku pomoć za Mičela, koji je imao napad i konvulyije, sa kamerama koje su odmah prebacile kadrove na njega, dok je medicinsko osoblje uletalo u oktagon. On je na kraju izašao iz ringa na nogama, ali vidno potrešen i prilično nestabilan.

Obožavaoci su ubrzo čitavu stvar obeležili ’zastrašujućom’ i najluđim nokautom svih vremena na društvenim mrežama, sa jednim čovekom koji je na X platformi izjavio: „Čoveče, ljudi zaboravljaju da Emet ima j3b3n1 čekić umesto pesnice“. Na svu sreću, Mičel je od tada javnosti pružio novi uvid u svoje zdravlje, bacajući pozitivno svetlo na čitav nemili događaj.

Kako je borac izjavio: „Ne mogu vam se svima zahvaliti dovoljno. Svi koji me podržavaju jednostavno su neverovatni. I dalje imam svoje zdravlje! Tako da sam srećan!“. Obožavaoci su odmah krenuli da uzvraćaju istom merom, poželevši dvadesetdevetogodišnjem Mičelu brz oporavak i dobro zdravlje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group