Aplikacije koje nikako ne smete imati na vašim Android telefonima

Naši mobilni telefoni su vrlo brzo postali pravi računari koji mogu da obavljaju dosta kompleksnih operacija...

Android telefoni su najpopulakrnija vrsta telefona koji poseduju operativni sistem koji omogućava korisnicima da na svoj mobilni uređaj stavljaju aplikacije po želji, koje mogu vršiti dodatne funkcije i olakšati korišćenje samog telefona. Međutim, neke od ovih aplikacija su potpuno bezpotrebne, uništavaju baterju našeg telefona, a mogu biti nesigurne i za vaše privatne informacije.

Zato vam predstavljamo aplikacije koje morate izbegavati i koje nikako ne smete imati na vašem telefonu:

1. Besplatne igrice

Besplatne igrice obično sadrže bezbroj reklama koje ne možete ugasiti. Takođe te reklame crpe bateriju i mogu na vaš sistem preneti štetne viruse koji će vam usporiti rad uređaja.

2. Aplikacije za brzo punjenje

Ove aplikacije nemaju nikakvog efekta i jednostavno služe za reklamiranje. Takođe mogu sadržati beskorisne viruse i dodatke koji će vam usporiti i oštetiti sistem na telefonu.

3. Muzički plejeri

Kada skidate muzičke plejere, vodite računa da to budu dobro ocenjene aplikacije od poznatih kreatora. Ako skidate nepoznate plejete, rizikujete da oštetite sistem vašeg uređaja i da usporite njegov rad.

4. Aplikacije sa lokacijom

Sve aplikacije sa lokacijom mogu dovesti do ugrožavanja vaše privatnosti, jer vi pristajete na praćenje vaše lokacije kada ih korsite. Zato koristite samo dobro poznate i ispitane aplikacije i izbgavajte nove i nepoznate.

5. Aplikacije koje traže pristup vašim privatnim informacijama

Ovakve aplikacije se obično koriste za hakovanje, pa tako neko može doći do vaših šifri, broja kreditne kartice i slično, pa je zato najbolje da ih izbegavate

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group