Džejson Momoa postaje deo Sonic The Hedgehog univerzuma

Maja prošle godine, kompanija SEGA i Paramount Pictures objavili su novi nastavak Sonic the Hedgehog filma, dok sada pojedini izvori otkrivaju da je Džejson Momoa jedan od glavnih kandidata za ulogu Naklsa u predstojećem projektu...

Sudeći prema novim izveštajima, Paramount je već izneo ponudu Momoi, koji je najpoznatiji po svojim rolama u naslovima kao što su Aquaman i Game of Thrones. Popularni glumac još uvek nije odgovorio na poziv, ali izvori takođe naglašavaju da će predstojeća bioskopska verzija Naklsa ostati dosledna svojoj personi iz video igrice, ali će ujedno imati veoma zapaženu ulogu u predstojećem nastavku.

Što se tiče samog filma, Ben Švarcer će ponoviti svoju ulogu protagoniste iz naslova. “Znam da je nastavak u razvoju i njegovo snimanje će startovati uskoro”, izjavio je glumac u nedavnom intervjuu. “Međutim, pošto sam ja glas iza mikrofona, nije mi poznato ništa više vezano za tačne datume i slične stvari. Bilo kako bilo, veoma sam uzbuđen, pročitao sam scenario i on je fantastičan, toliko vam mogu reći.”

Za sada, Paramaunt bi tek trebalo da objavi bilo šta vezano za Momoino učestvovanje u glavnom zapletu novog Sonic the Hedgehog nastavka, tako da će svi ljubitelji ovog filma za više informacija morati da sačekaju još malo.

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group