Kris Hemsvort otkrio detalje o Infinity Waru 2

Drugi deo će biti još šokantniji i uzbudljiviji...

Prošlo je više od mesec dana od kada se premijerno prikazao film "Avengers: Infinity War" i fanovi još uvek ne znaju šta da misle i kako da se osećaju.  Ogroman broj heroja je nestao sa lica Zemlje i samo su originalni Osvetnici i još par heroja preživeli napade intergalaktičog titana, Tanosa.

I sami glumci ostali su u šoku kada su videli šta se desilo na kraju ovog filma, jer mnogi od njhi nisu ni znali šta će se desiti, jer je Marvel strogo držao tajne scenarija podalje od svih glumaca. Za sada nemamo nikakve informacije o Infinity Waru 2 i samo znamo da će se prikazivati u maju 2019. godine.

Ipak, Kris Hemsvort, glumac koji tumači moćnog Tora, otkrio je par detalja i rekao da će ovaj film biti još šokantiji i uzbudljiviji od prvog.

" Ako ste bili šokirani prvim Inifnity Warom, onda će vas drugi još više šokirati. Iako ne smem da vam otkrivam nikakve tajne, mogu vam reći da sam pročitao scenario i da sam i ja u šoku i u oduševljenju zbog priče koja čeka fanove. Najviše se radujem reakciji fanova i njihovim izrazima lica kada budu videli šta se dešava. Stvar koja me je posebno oduševila jeste način na koji su Ruso braća uspela da obezbede dovoljno vremena za sve junake i da im daju šansu da zasijaju i da se pokažu u akciji.Verujte mi na reč da će fanovi biti oduševljeni kada budu pogledali ovaj film.", rekao je nasmejani Australijanac.

Mnogi smatraju da će se u nastavku Infinity Wara mnogi "nestali" heroji vratiti i da će se tu odigrati finalna bitka između Tanasa i Osvetnika, ali ostaje nam da vdimo kako će se priča razvijati u filmovima koji slede, a to su Ant Man 2, Captain Marvel i Spiderman Homecoming 2.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group