Nikolas Kejdž tvrdi da se nikada neće povući iz glume

Nikolas Kejdž izjavio je da se nikada neće povući iz glume i prestati da snima filmove...

Legendarni glumac iza sebe poseduje brojne naslove i zadužen je za zabavljanje publike putem malih i velikih ekrana još od 1981. godine, a kako deluje, on jednostavno ne želi da stane. Razgovarajući sa novinarima Entertainment Weekley publikacije, glumac je objasnio da je najsrećniji onda kada se fokusira na pripremu za svoje uloge. Upravo zbog toga deluje potpuno jasno zbog čega ne želi da se penzioniše i osigura da ostane srećan do kraja svog života.

"To se ne može dogoditi", izjavio je Kejdž kada je upitan o penziji. "Za mene je ono što radim u bioskopu slično anđelu čuvaru, meni je to potrebno. Zdraviji sam kada radim i potrebno mi je pozitivno mesto na kome mogu da izrazim svoje životno iskustvo, dok mi snimanje filmova pruža upravo to. Stoga, nikada se neću penzionisati. Gde smo sada, 117 filmova? Najsmešnije su moje rasprave sa ljudima sa ljudima koji mi govore da previše radim, ali ja im uvek govorim da volim da radim i da je to zdravo, srećan sam kada radim, a pored toga, veliki ljudi kao što su Kegni i Bogart iza sebe su ostavili na stotine naslova."

Iako deluje da je Kejdž veoma srećan što može da pravi filmova više nego što njegovo telo može da podnese, ipak deluje da njegv mozak ne može da obradi dosta toga što je on do sada uradio. Kejdž trenutno snima film u kome glumi visokoneurotičnu verziju sebe samoga, čoveka čiji se život svodi na anksioznost, ali zapravo odbija da ga pogleda, uprkos tome što mu svi govore da se ovde zapravo radi o dobrom filmu.

Kejdž takođe glumi sa Pedrom Paskalom, Šeron Hogan, Tifani Hadiš i Nilom Patrikom Harisom u novoj akcionoj komediji The Unbearable Weight of Massive Talent. Radnja ovog filma prati Kejdža koji nerado prihvata poziv za rođendansku zabavu meksičkog milionera velikog obožavaoca i ozloglašenog narko bosa Havija, koga glumi Paskal, koji zahteva od njega da ponavlja sekvence nekih od svojih najikoničnijih karaktera kako bi spasio kidnapovanu ženu i ćerku.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group