Fun - Muzika i film

Terminator PROPAO u bioskopima

„Terminator:Dark Fate“ nije dobro prošao i zaradio je malu količnu novca tokom nekoliko dana prikazivanja...

Serijal Terminator filmova u poslednjih 10 godina bio je potpuna propast. Od poslednjeg Kameronovog filma koji je bio „Terminator 2“, nije bilo filma koji je uspeo da napravi uspeh kao prva dva dela. Zbog toga je Kameron odlučio da snimi 6. deo, koji će zapravo biti direktan nastavak drugog  iz 1991. godine.

Iako fanovi koji su film gledali kažu da nije loš, film nije tako dobro prošao u američkim bioskopima i zaradio je samo 29 miliona dolara. Iako ovo nije mala suma novca, kada uzmete u obzir da je za snimanje ovog filma potrošeno više od 180 miliona, onda shvatate u kolikom minusu je ovo filmsko ostvarenje.

Naravno, ovaj film će se još davati i verovatno će tokom nekoliko meseci prikazivanja uspeti da povrati uloženi novac, ali film je ipak doživeo veliki poraz.

Ovo je za nas, ali i za mnoge veliko iznenađenje, jer smo očekivali da će fanovi u velikom broju ići da gledaju Terminatora i da vide kako će se Švarceneger snaći u svojoj legendarnoj ulozi, ali izgleda da je era ovih filmova prošla i da se danas sve vrti oko superheroja koji su jedini sposobni da stvore velike količine novca.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group