Lifestyle - Biz

Alenu Ajversonu preti bankrot

Legendarni košarkaš potrošio je svoje masivno bogatstvo...

Bivši američki košarkaš danas važi za jednu od legendi NBA-a i jedan je od najprepoznatljivijih i najuspešnijih košarkaša svih vremena. Tokom svoje duge karijere, Ajverson je uspeo da napravi veliko bogatstvo koje se ogledalo u mnogobrojnim skupocenim vilama i automobilima, kao i u velikim bankovnim računima.

Međutim, kako je vreme odmicalo, mnogi su primetili da Ajverson mnogo brzo troši svoj novac i da će ostati bez njega ako tako natavi.

Sa bogatsvom od 200 miliona dolara, Ajverson nije mnogo razmišljao o štednji i pare je trošio gde je stigao, a često je viđen i u najvećim svetskim kazinima gde je tršio milione za noć

To je dovelo do toga da je Ajverson sada spao na samo milion dolara, koliko iznosi njegovo trenutno bogatstvo. Naravno, milion dolara nije mala suma novca i verovatno bi se svako od vas obradovao i ne bi morao da radi ništa do kraja života, ali za čoveka koji je imao mnogo više, ovaj milion predstavlja siću.

Ajvesron se nije javno oglasio povodom ovog problema i ostaje da vidimo kako će se on izvući i na koji način će povratiti svoj novac. Pojedini izvori tvrde da Ajverson nema ni taj milion i da je potpuno švorc, a jedan sudija je rekao da mu se Ajverson žalio kako nema novca da kupi ni običan čiuzburger.

Alenovi prijatelji kažu da je veliki deo bogatstva dobio preko sponzorstva i reklama, pa se nadaju da će uspeti nekako da se izvuče i da će svoju slavu i NBA karijeru ponovo iskoristiti da dođe do novca, ali ako ne ostavi svoje poroke i ako život ne promeni iz korena, oni smatraju da mu nema spasa.

Foto:FanSided

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group