Evo šta Amerikanci misle o srpskim košarkašima

Zanemeli su kada su videli šta rade Raduljica i kompanija...

Amerikanci zaista jesu narod koji ima urođenu ljubav prema košarci i košarkaški tim SAD je godinama najbolji i teško ko mu se može suprostaviti „Dream Team-u“. Iako Amerikanci teško priznaju da neka druga nacija može da im se suprostavi, oni ipak ne mogu da kažu za Srbe da su loši košarkaši i kažu da su Srbi jedini koji im se mogu suprostaviti.

Za Srbiju se često kaže da je zemlja košarke i to je zbog toga što su srpski košarkaši daleko poznati u svetu i jer se često dešava da srpski reprezentativci završe u NBA ligi.

Youtuberi Doah i Duce su veliki fanovi košarke i oni su ovoga puta odlučili da pogledaju da li su zaista srpski košarkaši toliko specijalni. Oni su gledali posebnu kompilaciju klipova i zanemeli su kada su videli šta rade Teodosć, Raduljica, Bjelica, Jokić i ostatak naše ekipe.

Ovi simpatični Youtuberi su sve najlepše rekli o našim košarkašima, pa zato pogledajte njihov video kako bi čuli njihove komentare.

 

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group