Kad neko stvarno voli sport…

Kako možete u današnje vreme da prepoznate pravog ljubitelja sporta i pravog sportistu?

U masi onih koji trče za popularnošću više no što trče za loptom, kojima je važnija para od titule i ponosa, samo je nekoliko onih koji će svojim poduhvatom da uzdrmaju čitavu planet.

Legenda Čelsija, Džon Teri, postao je jedan od pravih sportista koji su svojim jednim gestom pokazali kako se voli sport. On je potpisao novi ugovor sa čuvenim plavcima na godinu dana, a zarađivaće skoro tri puta manje nego do sada, što je zaista neverovatno.

Kapiten ovog londonskog tima će igrati za 65.000 funti nedeljno, a do sada je ta cifra izlazila na oko 180.000 funti, što predstavlja veliku razliku. Za ovog fudbalera su interesovanje pokazali brojni timovi širom sveta, dok su najveću svotu ponudili Kinezi. Ipak, on je ostao veran timu u kom se proslavio!

Šta više, njemu čak i nije garantovano mesto u startnoj postavi novog menadžera Kontea, ali Teri kaže da veruje u svoje sposobnosti. Pa, nama je delimično vratio veru u sport! Skidamo kapu!

D.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group