Sport

Najbrži nokauti u UFC istoriji

Zamislite da kupite kartu za borilački meč koji se završio za nekoliko sekundi...

Iako je UFC relativno mlad sport, veoma se brzo razvio i stekao veliku svetsku popularnost. Borilački stilovi su veoma raznovrsni i borci se služe svim tehnikama kako bi savladali i pobedili svoje protivnike. U žaru borbe često dodje do neizbežnih udaraca što dovodi do fenomenalnih nokauta, ali i teških povreda.

Borci koji se bore u ovom takmičenju kažu da je ovo iskustvo koje se ne može opisati. Oni smatraju da su moderni gladijatori i da se trude da pokažu ko je najbolji borac. Svaki meč je drugačiji jer nikada ne znate koji borac je dobar u kojoj veštini. Neki su specijalisti u hvatovima, dok drugi udaraju nogom poput Brusa Lija.

Sve ovo doprinosi neverovatnom borilačkom iskustvu koji gledaoci obožavaju da gledaju, pa je to razlog zbog koga je UFC sve popularniji u svetu, ali i na našim prostorima.

Danas smo odlučili da vam predstavimo najbrže nokaute u ovom sportu. Neki od njih su se bukvalno desili dok trepnete i pokazali da je u ovom sportu sve moguće.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group